Sense un hashtag, no som ningú

En un món híperconnectat, immediat i “etiquetat” qualsevol entitat ha de ser capaç d’explicar la seva activitat amb un o més hashtags

La Fundació Avan, amb llarga trajectòria en el món del 3er sector a la nostra comarca, ho ha exemplificat darrerament amb la seva última activitat a la ciutat de Sabadell.

Primera vetllada benèfica de música en acústic

L’Avan organitza la primera vetllada benèfica de música en acústic, en la que comptarà amb jove talent que ha demostrat gran entusiasme per col·laborar solidàriament en la tasca de visibilització de l’activitat de la fundació dins l’àmbit de la neurologia. La Fundació AVAN dona suport a persones afectades per malalties neurològiques i a les seves famílies oferint atenció multidisciplinària orientada a la millora de la qualitat de vida.

Un hashtag, un públic?

Amb la intenció d’aconseguir captar l’atenció d’un perfil de públic més jove i, perquè no, modernitzar la forma de comunicar de l’entitat, l’equip organitzador de l’activitat ha utilitzat un hashtag, una etiqueta, un concepte únic per donar a conèixer una acció que s’ha iniciat enguany però que espera consolidar al llarg dels anys.

Els artistes de l’ #AKUSTICAVAN han estat:

Intímne, un duet de versions de grans èxits i també temes propis Un grup acústic de format petit i mitjà on les versions del rock i pop clàssic destaquen, però la fusió amb temes propis també dona la suficient màgia musical a l’escenari. Grup a duo format recentment per Jaume Balmes i Izan Gonzalez on la prioritat és entrar a la part més intima de cada persona assistent, amb un repàs de cançons i un set-list ben treballat per cada moment i per cada espai.

Elizabeth Taylor, cantant i compositora castellarenca

Cantautora castellarenca d’origen americà, ens emocionarà amb les seves versions d’èxits pop i rock del moment i tambéde la dècada dels 90. La seva veu i la seva guitarra són el “combo” perfecte per amenitzar qualsevol vetllada, interpretant temes des de bandes sonores originals dels films més reconeguts fins els hits del moment.

Lòxias, un grup de joves apassionats de la música i el bon ambient

Un grup musical ben jove format per la Júlia, la Nuria, l’Angèlica i en Jan, totes elles de Castellar del Vallès. Fa més de dos anys que versionen en acústic música ben variada, èxits en català, castellà, anglès i francès. Veus, una guitarra, un violí, bon ambient i bona música!