Dalmases, aquest

Cares conegudes a la llista de Primàries

Activistes coneguts de la societat sabadellenca s’han sumat a la candidatura de Primàries Sabadell en els darrers dies. Així l’ambientòleg Manel Cunill, l’escriptor i professor Antoni Dalmases, Joan Carles Doval (primer alcaldable d’ERC l’any 1979) o l’escriptora Clara Soley se sumen a l’equip encapçalat per Àngels Folch. 

Primàries és la quarta opció independentista per a les municipals després d’Esquerra Republicana, la Crida per Sabadell (que inclou la CUP) i Junts per Sabadell. Va sortir arran del malestar de les bases independentistes amb els partits, patrocinada per l’Assemblea Nacional Catalana. A més, la idea és aprofundir en els mecanismes de participació amb primàries obertes als candidats després de crear un registre de votants.

La membre del Secretariat Nacional de l'ANC, Àngels Folch. Autor: J.d.A.
Àngels Folch. Autor: J.d.A.

L’exdirectora de l’escola Joanot Alisanda, Àngels Folch, va guanyar les primàries i liderarà la llista a les municipals. Montserrat Berbel serà la número 2 i Josep Soler, de Demòcrates, el número 3. L’acompanyaran la resta de candidats, però en els llocs més simbòlics s’hi han inclòs diversos independents, entre ells, algunes cares conegudes de la societat sabadellenca. L’escriptora Clara Soley va en el número 20, l’escriptor Antoni Dalmases en el número 22, l’ambientòleg Manel Cunill en el número 23, Joan Carles Doval en el 25, l’expresidenta dels Castellers de Sabadell Núria Benítez serà la número 26 o l’exregidor del PSUC Joaquim Clusa el número 27.

Foto portada: Dalmases en un acte abans de la declaració d’independència d’octubre del 2017. Autor: David B.