Foto portada: la comparsa de fades de la son, nova aquest any 2020. Autor: David B.

[Vota] Us ha agradat la cavalcada aquest any?

La  Cavalcada de Reis 2020 està travessant Sabadell. Quan acabi els Reis d’Orient han de fer la seva feina i omplir les llars sabadellenques de regals i, en alguns casos també, d’una mica de carbó. És el moment de fer una mica de balanç de la cavalcada que ha tret al carrer desenes de milers de persones, segons la Policia Municipal. El seguici estava format per més de 500 persones de prop d’una trentena d’entitats.

Aquest 2020 ha significat la continuació del nou model de Cavalcada impulsat per l’anterior govern municipal des de l’any 2017, que l’equip de Marta Farrés ha mantingut amb alguns canvis, com recuperar el recorregut fins la frontera amb Barberà o instal·lant una nova comparsa. Com valoreu la cavalcada d’aquest any? Creieu que ha estat millor que altres anys o que, pel contrari, ha anat a menys? No heu trobat gaires diferències i per tant la valoreu igual?

Podeu votar a l’enquesta que encapçala la informació. Si voleu repassar la crònica de la Cavalcada ho podeu fer aquí: ‘[Galeria de fotos] Una gentada surt a donar la benvinguda als Reis d’Orient‘. I totes les notícies sobre l’esdeveniment, a l’etiqueta ‘Cavalcada‘.

Foto portada: la comparsa de fades de la son, nova aquest any 2020. Autor: David B.