‘5a Nit d’art’

Quan:
18 maig 2018 @ 18:00 – 19 maig 2018 @ 0:00
2018-05-18T18:00:00+02:00
2018-05-19T00:00:00+02:00
On:
Diferents espais de Sabadell
Preu:
Gratuït
Contacte:
Diferents espais d'art de Sabadell

El proper divendres 18 de maig tindrà lloc la cinquena edició de l’activitat Nit d’art. Portes obertes per Espais d’Art de Sabadell. En el marc de l’exposició Col·lecció AVAN: Un viatge pictòric solidari, Jordi Calvís pintarà en directe a la Fundació els 25 anys de l’AVAN. Una obra artística que recollirà els 25 anys fent costat i millorant la qualitat de vida de les persones amb malalties neurològiques i al seu entorn més immediat.

La Nit d’Art és una iniciativa cultural i gratuïta organitzada per diferents espais d’art de Sabadell. Durant la tarda i nit del divendres 18 de maig es realitzaran diverses propostes artístiques en els diferents espais.

GALERIA ABBÉ PIERRE
(Carrer de l’Illa, 56)
Encresponada
Passejada pels carrers del voltant de la Galeria tot posant crespons negres en les cases abandonades per tal de fer visible la quantitat de cases buides i la pèrdua de patrimoni arquitectònic, acompanyats per lectures, accions artístiques, dansa contemporània i música.
Punt de sortida a la Galeria, amb l’exposició fotogràfica de Berta Tiana.
Hora: 19h Durada: 45 min.

FUNDACIÓ BOSCH I CARDELLACH
(Carrer de la Indústria, 18 bxs)
Calvís en directe 
En el marc de l’exposició Col·lecció AVAN. Un viatge pictòric solidari, Jordi Calvís pintarà en directe els 25 anys de l’AVAN.
Hora: 18h. Durada 40 minuts.

ACADÈMIA DE BELLES ARTS DE SABADELL
(Passeig de Manresa, 20)
Espai 1, de Lídia Valbuena
Com es relaciona l’obra artística amb l’espai?
Intervenir en un espai que ja està habitat, investigant i explorant de quina manera podem crear quelcom nou, dialogant i respectant allò que ja existeix, convergir idees entorn a un lloc per descontextualitzar-lo. Intervenció a la Sala I de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell entorn a l’exposició Amagar amb la llum de Beni López.
Hora: 19’30h. Durada 30-40 min.

ESPAI FOC VENTURA
(Via Massagué, 5-7)
Vendre’m els ulls
Un recital-homenatge en el 15è aniversari de la mort del poeta Miquel Martí i Pol. A càrrec de: Baltasar Fonts, parauler i cantor, i Perepau Ximenis, botoner i manxaire.
Hora: 8’30h. Durada 50 minuts.
(Cal reserva prèvia d’invitació)

IMPAKTES VISUALS
(Carrer de St. Francesc, 15)
Esclaus del Sistema
Peça Àudiovisual a càrrec de l’Art de la Ferrera amb projeccions d’Anaïs. Hora: 20h. Durada 20 min.
Exposició de Christian Lake (Referent del Graffiti Berlinès)
Dj: Mutante Fisher & Lluna de Nit
Hora: de 19’30 a 23h.

LANAUVA
(Carrer de la Mare de Déu de les Neus, 17)
Art&Music, rinoceronts i altres bèsties de la nit
Activitat de dibuix escoltant la música d’Albert Galobart DJ, tot aquell que hi participa té un minigintonic i una tapa. Werens finalitzarà un Graffiti a l’exterior del local.
Hora: de 22h a 24h.

RAVALS TALLER. ESCOLA D’ARTS I OFICIS
(Carrer Raval de dins, 32)
Ens visita un mestre vitraller, Joan Serra Renom
Presentació i exposició del vitrall, El Paradís, (1978) realitzat pel Taller L’Art del Vitrall de Sabadell. Tècnica tradicional del vidre emplomat pintat al foc. També es presentarà una selecció, feta per Els Encants Terrenals, d’obres d’artistes de Sabadell. L’activitat comptarà amb l’acompanyament musical de Dj Moritz
Horari: de 21 a 22h.