Ofrena dels portaveus municipals. Autor: J.d.A

Diada Nacional de Catalunya

Quan:
11 setembre 2017 @ 10:00 – 15:00
2017-09-11T10:00:00+02:00
2017-09-11T15:00:00+02:00
On:
Parc de Catalunya
Parc de Catalunya
Calle de Prat de la Riba, 104, 08206 Sabadell, Barcelona
Espanya
Preu:
Gratuït

El dilluns 11 de setembre, Sabadell commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb diferents activitats obertes a tothom.

  • A les 10 del matí, es durà a terme l’acte central: l’ofrena floral ciutadana, a l’avinguda de Francesc Macià, davant del pont del llac del parc de Catalunya, a càrrec del Govern, els grups municipals, entitats, col·lectius, partits polítics i sindicats de la ciutat. Enguany la Coral Cantaires de Can Feu, dirigida per Xavier Teruel, serà l’encarregada d’amenitzar musicalment l’ofrena. La lectura del manifest anirà a càrrec de Xavier Bros, president de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell.
  • A les 11 del matí, també davant del pont del llac del parc de Catalunya, tindrà lloc la ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola, activitat organitzada per l’ACF Sabadell Sardanista i l’Ajuntament.
  • A les 12 del migdia, Jordi Serrano, historiador i rector de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya, pronunciarà la conferència 1714, seguint les esteles traçades, a la seu de l’Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros (av. de Lluís Companys, 81, Masia de Can Rull). La xerrada l’organitzen l’Agrupación i el consistori.
  • I, per acabar la jornada, a partir de les 2 del migdia, serà el moment per a la degustació gastronòmica a la font de Can Rull, organitzada per l’Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Els actes de la Diada a Sabadell els organitzen conjuntament l’Ajuntament de Sabadell, de l’Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros i l’ACF Sabadell Sardanista.

La Masia de Can Rull, que tradicionalment acollia l’ofrena floral, es reservarà per a l’homenatge al president Lluís Companys, que ja es fa cada 15 d’octubre.