Amors d'estiu. Autor: cedida.

‘Fresc Festival’. ‘Amors d’estiu’

Quan:
20 juliol 2017 @ 22:00 – 23:30
2017-07-20T22:00:00+02:00
2017-07-20T23:30:00+02:00
On:
Amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Preu:
20
Contacte:

Després de la seva singular col·laboració discogràfica en el cicle de lieder de Schubert Viatge d’hivern/Winterreise, Judit Neddermann i el Quartet Brossa proposen una revisió estiuenca de la mateixa temàtica sensible: l’amor. Com dues cares d’una mateixa moneda, les cançons de desamor de fa 200 anys conviuen en meravellosa convivència amb les cançons d’amor de creació més recent posant en dubte les fronteres entre músiques i estètiques.

En aquest nou format de concert, el desamor gèlid és rebut per un amant desesperat que representen les peces de Schubert i contrasta amb versions de cançons pop-rock que parlen i celebren l’amor en una visió més festiva i còmplice dels sentiments. Aquest contrast tan temàtic com estilístic posa en relleu la valuosa veu de l’ara ja reconegudíssima cantant Judit Neddermann i la contrastada solidesa i versatilitat del ja bregat Quartet Brossa.

Potser també confirmarem que no sempre els Amors d’estiu acaben en desamor quan la calor afluixa, sinó que també, com la bona música, poden transcendir en el temps independentment. El repertori inclou selecció de peces de Viatge d’hivern de Schubert i grans cançons de pop- rock dels darrers 50 anys que tracten el tema de l’amor.

Fitxa Artística
Judit Neddermann, veu
Aleix Puig, violí
Pere Bartolomé, violí
Imma Lluch: viola
Marçal Ayats: violoncel