Boris The Lion. Autor: cedida.

‘Fresc Festival’. ‘Boris The Lion’

Quan:
1 juliol 2017 @ 19:00 – 20:00
2017-07-01T19:00:00+02:00
2017-07-01T20:00:00+02:00
On:
Amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Preu:
Gratuït

Boris The Lion Robot és una aproximació lúdica a la revolució tecnològica actual i futura. Una reflexió en clau d’humor sobre quina és la nostra relació amb les màquines i fins a quin punt ens hi vinculem. És una mirada divertida a la nostra relació amb els telèfons intel·ligents, les xarxes socials o els robots aspirador.

L’espectacle, adreçat al públic de totes les edats, és el resultat d’una mescla d’estils que inclou el teatre gestual, el clown, el circ i el teatre d’objectes. A més, Boris the Lion és una de les primeres obres del seu gènere que permet somiar en com serà el teatre del futur, en un món dominat per la tecnologia. En Boris és un actor robòtic. No va amb control remot, sinó que ha assajat l’obra i la interpreta escoltant les interaccions del públic i l’humà que comparteix escenari amb ell.

Boris va néixer l’any 2012 com una part del projecte Automatarium, de David Berga Productions. Oriol Aubets va decidir que volia fer un robot que pogués actuar amb ell, i el seu equip va invertir molts anys creant, provant i millorant en Boris. El resultat d’aquest esforç el veureu al Fresc Festival, quan la Companyia Circatrònic visiti Sabadell després d’haver girat amb el seu actor-robot per llocs com Brasil, Budapest, Alemanya o Lió, entre d’altres.

Fitxa Artística
Oriol Aubets, actor
Direcció: Jaume Jové
Coreografia: Xaro Campo
Vestuari: El Costurero Real
Escenografia: Mercè Veciana