Il·lús Teatre Orchestra. Autor: cedida.

‘Fresc Festival’. ‘Il·lús Teatre Orchestra’

Quan:
17 juliol 2017 @ 22:00 – 23:15
2017-07-17T22:00:00+02:00
2017-07-17T23:15:00+02:00
On:
Amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Preu:
20
Contacte:

Il·lús Teatre ha arribat als vint anys de vida amb constància, rigor, risc i creativitat. Aquesta companyia sabadellenca ha realitzat més de vint-i-cinc espectacles de creació pròpia, a més de la direcció escènica de moltes òperes que l’Ajuntament va produir des de l’any 2002 fins a l’any 2009. Il·lús Teatre, en definitiva, ha anat construint una llarga i sòlida trajectòria en la nostra ciutat.

La companyia celebra aquests vint anys d’existència amb un concret extraordinari que ens permetrà fer un recorregut per moltes cançons que han format part dels espectacles d’Il·lús teatre al llarg d’aquest temps. Una ocasió irrepetible que servirà per recordar el passat amb els ulls mirant cap al futur. La música, la poesia i el teatre, han estat sempre els pilars on s’han forjat els espectacles d’Il·lús amb la intenció de construir muntatges que aportin reflexió, sense renunciar mai a l’humor. Com sempre, música en directe, art en directe i emoció en directe.

“Som afortunats els sabadellencs”, començava l’article del crític Víctor Colomer, el 3 de gener de 2013 al Diari de Sabadell. “Des de fa  quinze anys, cada  Nadal, tenim a la nostra ciutat un espectacle d’alta CULTURA  amb  majúscules. I a sobre  és divertit. I a sobre tan estimulant que en surts amb l’ànim exaltat. En  surts  dient:  quina  sort  que  tenim de ser de Sabadell. I de comptar amb el talent creatiu d’una companyia amant  de  la cultura, la música i l’humor.”

Fitxa Artística
Marta Valero, veu
Oriol Padrós, veu i guitarra
Guillem Barceló, bateria
Jan Fité, contrabaix,
Mateu Peremiquel, piano
Aitor Sáez de Jáuregui González, percussió
Jordi Fité, la selecció, el guió i la direcció.