La Bella i la Bèstia

‘Fresc Festival’. ‘La nit dels musicals de Sabadell’

Quan:
25 juny 2017 @ 22:00 – 23:15
2017-06-25T22:00:00+02:00
2017-06-25T23:15:00+02:00
On:
Jardinets de l'Espai Cultura
Carrer d'En Font
08201 Sabadell, Barcelona
Espanya
Preu:
9 euros
Contacte:

És indubtable que Sabadell s’ha convertit, d’uns anys ençà, en una ciutat de musicals. Aquest gènere s’ha erigit en predominant a la cartellera teatral local i, amb el temps, ha anat creant una autèntica generació d’actors, actrius, directors, compositors i arranjadors capaços d’oferir espectacles musicals de gran qualitat que, a més, disposen d’un públic que els segueix gairebé de forma incondicional. Després d’unes incursions esparses en la disciplina en qüestió els anys 80 i 90 de segle passat, l’estrena de Working l’any 2000 al Teatre del Sol va obrir un camí que, a dia d’avui, ha fet de la ciutat en un autèntic pol de creació de musicals, en la seva majoria de producció pròpia. Molts, a més, superen el consum intern per presentar-se, fins i tot, a la cartellera barcelonina.

El Fresc Festival vol rendir un homenatge a aquesta especificitat cultural de la ciutat amb La nit dels musicals de Sabadell, una producció pròpia del nou festival d’estiu de Sabadell amb vocació d’esdevenir  una cita anual i clàssica.  Es tracta de reflectir la vitalitat dels musicals locals, demostrar l’envergadura i el pes que han adquirit i condensar, en una sessió, tot el treball i saber fer que les entitats de Sabadell han acumulat en aquesta matèria. I, per damunt de tot, fer gaudir els espectadors amb un gènere que esdevé una autèntica festa per als sentits.

Fitxa artística

Albert González, direcció
Òscar Castellví, Alba Valero, Jèssica Martín i Alba Grau, actors
Maria Ferràndiz, coreografies
Mariona Ubía, regidora
Amb la participació de la Joventut de la Faràndula, el Teatre Sant Vicenç, el Teatre del Sol, Ritme Dansa, Off Sabadell i Teatre d’Insomni

Programa

Peces de Ratatouille, el petit xef, La Bella i la Bèstia, La Família Addams, Hèrcules, les aventures d’un heroi, No són maneres de tractar una dona, Joseph i l’increïble abric en Technicolor®, Castle School, Kinky Boots, Els Miserables i Carrie The Musical, entre d’altres.