La nova cançó jazz. Autor: cedida.

‘Fresc Festival’. ‘La nova cançó en jazz’

Quan:
12 juliol 2017 @ 22:00 – 23:15
2017-07-12T22:00:00+02:00
2017-07-12T23:15:00+02:00
On:
Amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Preu:
15
Contacte:

Fènix Blau, amb els sabadellencs Jan Fité i Núria Moreno, neix amb el propòsit de capgirar les cançons catalanes de sempre i vestir-les amb unes altres sonoritats, amb nous colors, nous registres, estilitzant-les per fer de cada tema una experiència musical nova.

Format per un quintet de jazz amb veu, saxo, piano, contrabaix i bateria, Fènix Blau fa un repàs de la música catalana, des dels inicis de la Nova Cançó fins a la música més actual. En definitiva, una música que tothom sentirà com a pròpia.

El seu repertori passa per temes d’artistes reconeguts com País petit (Lluís Llach), Què volen aquesta gent (Maria del Mar Bonet), Camins (Sopa de cabra), S’ha acabat (Els Pets), Paraules d’amor (Joan Manuel Serrat), Aprendre (Lluís Llach) o Lucía (Joan Manuel Serrat).

Núiria Moreno (veu) és graduada a l’ESMUC en interpretació clàssica i contemporània d’oboè. Marçal Pàmies (piano) és un músic polifacètic, pianista i arranjador de Fènix Blau, va estudiar violí i piano jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Actualment està finalitzant la seva carrera musical a la Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt Wien (Viena).  Daniel Miguel-Guerrero (saxo) és saxofonista graduat a l’Escola Superior de Música de Catalunya i  membre del reconegut quartet de saxòfons Kebyart Ensemble. Jan Fité (contrabaix) és intèrpret i compositor, va estudiar contrabaix a l’Escola Superior de Música de Catalunya i actualment acaba de graduar-se al Royal College of Music de Londres en un màster de composició . Guillem Ruiz (bateria) estudia actualment percussió a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Fitxa Artística
Núria Moreno, veu
Marçal Pàmies, piano
Daniel Miguel-Guerrero, saxo
Jan Fité, contrabaix
Guillem Ruiz, bateria