Minute. Autor: cedida.

‘Fresc Festival’. ‘Minute’

Quan:
8 juliol 2017 @ 19:00 – 20:00
2017-07-08T19:00:00+02:00
2017-07-08T20:00:00+02:00
On:
Amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Preu:
Gratuït

Minute és espectacle per a tots els públics que reuneix disciplines com el clown, l’humor gestual i el circ. En un temps en què la fotografia digital ha deixat enrere l’època dels rodets i els revelats i on ningú es preocupa del nombre de fotos que realitza, un aficionat a la fotografia es passeja amb la seva càmera de fotos, cercant aquelles cares que considera més fotogèniques. Per aquest peculiar fotògraf, la ciutat  és l’escenari perfecte i tu pots ser el seu proper retrat. La seva càmera no deixa indiferent a ningú, produint somriures, ganyotes i un munt de sorpreses.

Minute és un espectacle de carrer que pretén recuperar, per uns minuts, un ofici que ha mort amb el pas del tems. El muntatge ha estat guanyador del Premi Pom d’Or i primer Premi del Jurat del Festival de Teatre de Carrer Senseportes.

Jaume Jové Martí és un artista de circ i clown que ha treballat durant molts anys en diferents companyies de teatre i ha actuat en nombrosos festivals d’arreu del món. L’any 2010 decideix engegar un projecte en solitari, de nom Jam, que es basa en el clown i el teatre de carrer.

Fitxa Artística
Jaume Jové Martí, actor
Direcció: Encara Farem Salat
Música: Ferran Aixalà
Vestuari: Maria Cucurull