Gemma Ruiz

Gemma Ruiz presenta els nous clubs de lectura de Sabadell

Quan:
18 octubre 2017 @ 18:30 – 20:00
2017-10-18T18:30:00+02:00
2017-10-18T20:00:00+02:00
On:
Biblioteca Vapor Badia
Carrer de les Tres Creus
127, 08202 Sabadell, Barcelona
Espanya
Preu:
Gratuït

La periodista i escriptora sabadellenca Gemma Ruiz serà la protagonista de la presentació de la temporada 2017-2018 dels Clubs de Lectura de les Biblioteques Municipals de Sabadell aquest dimecres, 18 d’octubre, a 2/4 de 7 de la tarda, a la Biblioteca Vapor Badia. A l’acte hi assistiran també els coordinadors dels diferents clubs, que anunciaran algunes de les lectures escollides i parlaran breument de les característiques de cadascun.

Gemma Ruiz, autora de la novel·la Argelagues –història d’una saga familiar lligada a Sabadell que ha estat molt aplaudida pels lectors i per la crítica–, serà entrevistada pel coordinador Carles Alcoy. Un altre coordinador, Enric López, llegirà fragments de l’obra i Francesc Membrives hi afegirà un toc musical, que ha preparat per a aquesta ocasió.

Nous clubs de lectura infantil i juvenil

Aquesta temporada, destaquen tres noves propostes. Es tracta de clubs de lectura infantil i juvenil que es podran seguir a les biblioteques del Sud i Vapor Badia. Concretament, es tracta dels clubs “Llegir el teatre, per a joves” i “Club de lectura infantil”, que es duran a terme a la Biblioteca Vapor Badia, i el “Club de lectura infantil: Bevedors de coneixements”, que es desenvoluparà a la Biblioteca del Sud.

D’altra banda, es consoliden alguns clubs iniciats recentment, com els de lectura en anglès, francès i –a partir del gener– en alemany, que s’organitzen en col·laboració amb l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Sabadell. Així mateix, el Consorci per a la Normalització Lingüística de Sabadell proposa novament l’organització de tertúlies de lectura fàcil i adaptada per a persones que volen practicar o aprendre a llegir i parlar en català a les biblioteques del Sud i del Nord.

Pel que fa a les condicions per participar en algun dels clubs de lectura, només cal tenir carnet d’usuari de les biblioteques municipals i sol·licitar personalment la inscripció a la biblioteca que més interessi.