Autora: Alba Garcia

Presentació d’ “Escac al destí” a la Llar del Llibre

Quan:
4 desembre 2020 @ 18:00 – 19:00
2020-12-04T18:00:00+01:00
2020-12-04T19:00:00+01:00
On:
La Llar del Llibre
Passeig de la Plaça Major 12
Preu:
Gratuït
Contacte:
La Llar del Llibre
937 27 58 04

La llar del llibre organitza la presentació del llibre Escac al destí de Lluís Llach, editat per Univers llibres. L’acte anirà a càrrec de Lluís Llach, autor del llibre. La presentació és gratuïta, però cal la inscripció prèvia.  Es faran dues sessions, una a les 18:00h i l’altra a les 19:15h. Us preguem que assistiu únicament si teniu plaça reservada i només a la sessió assignada.

La presentació seguirà el protocol d’actes i presentacions a la Llar del Llibre. Per garantir la seguretat de tothom, els actes a la llibreria es faran seguint escrupulosament les recomanacions del Procicat en cada moment. Fins que no es doni per finalitzada la pandèmia i no s’aixequin les restriccions, es prendran les mesures necessàries, entre d’altres:

L’aforament serà limitat depenent en cada cas de la normativa vigent. Caldrà inscriure’s previament i, en cas de no estar incrits, no es podrà assistir a la presentació. Si l’aforament no està complet i us afegiu a darrera hora a l’acte, haureu de donar les vostres dades prèviament per incorporar-les a la llista dels assistents. Els seients seràn nominals i les cadires no es podran moure del lloc on estan ubicades, mantenint així una distància segura. L’ús de la mascareta i gel hidroalcohòlic és obligatori, tot i que per accedir a la llibreria son obligatòris l’us de mascareta i gel hidroalcohòlic, us recordem l’ obligatorietat de portar-la correctament durant tot l’acte.

Foto portada: La Llar del Llibre. Autora: Alba Garcia