Somnis d'una nit

Somnis d’una nit

Premeu per veure mapa
Quan:
28 octubre 2017 @ 17:00 – 23:00
2017-10-28T17:00:00+02:00
2017-10-28T23:00:00+02:00
On:
Avinguda de Matadepera
Av. de Matadepera
08207 Sabadell, Barcelona
Espanya
Preu:
Gratuït
Contacte:
Ca n'Oriac Comerç

L’Associació de Comerciants de Ca n’oriac Comerç, organitzarem amb la col·laboració de l’Ajuntament un dels actes de dinamització a l’eix comercial de l’avinguda Matadepera . Es tracta de la 4ª edició de la fira Somnis d’una nit que es celebrarà el dissabte 28 de Octubre des de les 17 de la tarda i fins a les 23 hores.

Aquest esdeveniment s’ubicarà a l’avinguda de Matadepera i vol combinar les parades dels diferents comerços amb activitats lúdiques i culturals que dinamitzin i permetin fer ambient a la fira. És per aquest motiu que, des de l’Associació, voldríem convidar i animar a tots els botiguers a sortir al carrer aquell dia i formar part d’aquesta proposta. Una oportunitat per donar a conèixer el comerç del nostre Barri i mostrar tots els productes que pot oferir amb promocions especials per aquest dia.

Somnis d'una nit
Per altra banda, també volem promocionar i projectar el barri Ca N’oriac com un barri comercial , de manera que el comerç local pugui fer-se veure més enllà de la ciutat de Sabadell . Per aquest motiu Somnis d’una nit es dirigeix especial-ment a tots els comerços del àrea comercial de Ca N’oriac.

Associats i no associats, però també s’obre a la participació de firaires, autònoms i establiments de fora del municipi. Així aquest any també col·laborarà la casa de reciclatges Smatsa oferint la seva activitat “ecochoc” per consciencia als mes petits amb el reciclatge . Aquest any també col·labora l’esplai la rialla amb tallers infantils i l’associació de mags del Vallès amb màgia itinerant .