La Cap d'Any Race 2022, amb la Bussi, mascota de la TUS. Autora: Alba Garcia.

Més de 2.000 inscrits per a la 12ª edició de la Cap d’Any Race

L’edició d’enguany de la Cap d’Any Race va encaminada a ser un èxit massiu. L’organització apunta que ja hi ha més de 2.000 inscrits per a la cursa, celebrada cada any el 31 de desembre. A menys de 48 hores de finalitzar el període d’inscripció, la xifra d’enguany s’acosta al rècord assolit l’any passat (2.500 inscrits).

Aquesta cursa solidària, nascuda ja fa més d’una dècada, s’ha consolidat en el calendari esportiu sabadellenc com una de les cursa benèfiques més multitudinàries de l’any, la cinquena a Espanya, segons l’organització. La cursa compta amb una doble modalitat: la versió de 10.000 metres, pels més valents, i la de 5.000, la qual previsiblement agruparà el major nombre de participants.

El recorregut s’iniciarà a la Plaça de La Creu Alta i tindrà senyalitzacions cada quilòmetre. Un cop s’arribi al km 4.5, els que facin la cursa de 5km giraran cap a l’avinguda 11 de setembre mentre que els atrevits que facin els 10km hauran de continuar endavant cap a la Ronda Zamenhof.

Sortida de la Cap d'Any Race. Autor: David B.
Sortida de la Cap d’Any Race 2021. Autor: David B.

L’organització de l’esdeveniment és We Run, una associació esportiva sense ànim de lucre impulsora de nombroses curses solidàries. Actualment gestiona grups d’entrenament i posseeix associats esportistes del Vallès Occidental. El partner és l’Escola Superior de Disseny, l’ESDi, aportant innovació a la cursa, animació i comunicació. El patrocinador principal d’enguany serà Hyundai.

Cap d’Any Race Kids

Els menuts de la família també podran formar part d’aquesta jornada solidària. Els de P3 fins a P5 tindran un recorregut total de 200 metres, pels de 1r, 2n i 3r de primària la cursa serà de 500 metres i pels de 4t fins a 6è serà d’un quilòmetre. Ja serà l’onzena edició de la cursa infantil i sortiran en diversos torns. Els pares no tindran permès ajudar ni acompanyar els participants, però es disposarà de voluntaris per dinamitzar la cursa. Una iniciativa que des de l’organització no pretenen que sigui competitiva, sinó lúdica i una bona manera de fer esport per concloure l’any.

Els preus de la inscripció són de 17 euros pels 5 quilòmetres i de 21 pels que adquireixin l’entrada dels 10.000 metres. Per la cursa infantil el preu és de 7 euros. Per cada inscripció, es recaptarà un euro que anirà dirigit a CIPO, entitat sense ànim de lucre que dona atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i inserció laboral. Les inscripcions es tanquen el dia 28 de desembre a les 20h i les pots adquirir aquí.

La Cap d’Any Race 2022, amb la Bussi, mascota de la TUS. Autora: Alba Garcia.

Comments are closed.