Foto portada: Carla Domínguez. Autor: RFEA via Twitter.

Domínguez (JAS), cinquena en 5.000 metres en el mundial sub-20 d’atletisme

L’atleta terrassenca de la Joventut Atlètica Sabadell (JAS), Carla Domínguez, ha estat molt a prop de la medalla de bronze en la final del Mundial sub-20 d’atletisme en la prova de 5.000 metres, però finalment ha hagut de conformar-se amb la cinquena posició. De fet, Domínguez ha pujat al podi després que dos equips africans (d’Uganda i d’Etiòpia) fossin desqualificats, però finalment ambdós han estat readmesos i l’egarenca ha hagut de tornar a baixar a cinquena.

Inicialment, Carla Domínguez ha quedat cinquena en la final del Mundial sub-20 d’atletisme en la prova de 5.000 metres. Després de la cursa, però, dues atletes van ser desqualificades per haver-se sortit del terreny de joc i la representant de la JAS va pujar fins al bronze. Els dos equips perjudicats es van queixar i van tornar a ser readmesos, fet que va retornar a Domínguez a la seva posició inicial. Domínguez és la vigent campiona d’Europa sub-20 en 5.000 metres i a partir d’ara també la cinquena en el Mundial, on ha aconseguit  la millor marca i millor posició d’una atleta espanyola en aquesta prova.

Sens dubte, una de les promeses de l’atletisme estatal que comença a ser una realitat. Domínguez forma part de la Joventut Atlètica Sabadell.