Foto portada: Mohammed Attaoui es va imposar als 1.500. Autor: FCA via X (abans Twitter),

Un Míting d’atletisme amb quatre rècords de la prova i sabor internacional

El Míting d’atletisme que ha organitzat la Federació Catalana d’Atletisme a la pista coberta, sota la direcció de Robert Díez, s’ha saldat amb bones marques i èxit de públic. Més de 1.700 espectadors van baixar a la pista de Sant Oleguer, que va atraure més de 250 atletes de 40 països. La jornada ha deixat alguns rècords de la prova.

La recuperada pista coberta, que es dirà Carme Valero properament en record a la llegendària atleta, es consolida dins del panorama atlètic català. Un equipament singular de la ciutat, del que es pot esprémer molt més suc encara. La Federació Catalana d’Atletisme informa que la jornada ha deixat quatre rècords de la prova. Per una banda, la francesa Amandine Bossier amb 52.37 en els 400 metres. En aquesta prova va acabar tercera la sabadellenca Laura Bou. En segon lloc la txeca Tereza Elena Sinova en 60 tanques (8.12). La mateixa marca que l’eslovena Mika Glojnaric. La britànica Amela Campbell va deixar el rècord de pes en 18.03. I finalment el marroquí Abdelati El Guesse en 800 metres (1:45:95).

La final dels 1.500 metres. Autor: FCA via X (abans Twitter).
La final dels 1.500 metres, on es vaimposar Abdelati El Guesse. Autor: FCA via X (abans Twitter).

La jornada ha deixat dos rècords de Catalunya en categoria sub 20 per a Pol Elvira (60 metres; 6.73) i Marta Mitjans (800 metres; 2.07.39). La prova de 1.500 metres va deixar grans moments d’emoció, en un frec a frec entre Mohamed Attaoui i l’etíop Melese Nberet, decantat a favor d’Attaoui a la recta final.

L’italiana Larissa Iapichino va guanyar el Míting per segon curs consecutiu en llargada. Autor: FCA.

La prova ha comptat amb 16 finals, de les quals una desena han estat guanyades per atletes internacionals. Una prova del cotó de l’exigència i potencial del Míting sabadellenc. Segons informa la FCA, el míting ha comptat amb la col·laboració d’un centenar de voluntaris, molts dels quals de la Joventut Atlètica Sabadell (JAS). Ha estat retransmès per Teledeporte i Esport 3 i ha comptat amb el seguiment d’una vintena de mitjans de comunicació.

Foto portada: Mohammed Attaoui es va imposar als 1.500. Autor: FCA via X (abans Twitter).