Foto portada: un partit del C.N.Sabadell, en una imatge d'arxiu. Autor: C.Domènech.

De nou, doble derrota del futbol sala sabadellenc

• El Club perd a casa davant el Premià de Mar tot i merèixer més (4-5).

• L’Escola Pia encaixa la segona derrota consecutiva (5-3).

Els pals i la poca fortuna de cara a porteria condemnen al Club Natació a casa davant el Premià de Mar. L’Escola Pia encaixa dues derrotes seguides per primera vegada aquesta temporada.

De nou a casa, el conjunt d’Álvaro González ha mostra la seva millor versió tot i la derrota. Amb un bon nivell, com ja van mostrar a la pista del filial de Marfil, els nedadors han sortit molt endollats a Cal Balsach i de seguida han arribat les ocasions. Tot i que el Premià també ha tingut algunes ocasions, han sigut els sabadellencs els que s’han avançat en el marcador al minut 10 gràcies al gol del juvenil Ferran Ruiz. Amb l’1 a 0, el conjunt visitant, molt ambiciós, ha tret el porter-jugador i amb el joc de 5 ha aconseguit l’empat, pràcticament a la jugada següent. Tot i el bon plantejament nedador, amb l’empat al marcador, no s’ha aconseguit concretar en la definició, i els d’Álvaro González han enviat fins a dues vegades la pilota al pal. Malgrat tenir nombroses oportunitats per avançar-se en el marcador, el partit ha anat al descans amb empat a 1.

A la segona meitat, cop dur pels de Sabadell, que han vist com el Cover ha aprofitat la primera ocasió que ha tingut i ha capgirat el marcador. Lluny de tirar la tovallola, el Natació Sabadell, molt concentrat, ha sortit de nou a controlar l’esfèrica. Aconseguint dominar, els d’Álvaro González han disposat novament de nombroses ocasions i Carlitos ha enviat la tercera pilota al pal dels nedadors. Mala sort pels locals quan en un error en la sortida de la pressió, Choco ha aconseguit l’1 a 3. Tot i així, encara carregats de moral Arnau Casabon i Pau Puigdomènech han aconseguit anotar pel Club i tornar l’empat al marcador. Amb l’empat a 3, els nedadors han pogut capgirar el marcador, però Marc García no ha aconseguit trobar porteria en la seva rematada. El conjunt visitant, però, sí que ha concretat i Gordillo ha transformat el 3 a 4. Amb el marcador en contra, els de González han tret al porter-jugador però, de nou, càstig excessiu, i en un contraatac els visitants han anotat el 3 a 5. A falta de 2 minuts, Jaume Figueras ha retallat distàncies amb un potent xut i tot i que els del Maresme s’han quedat amb un menys, Carlitos no ha aconseguit transformar l’empat en una jugada claríssima assajada a l’últim instant. Mala sort pels sabadellencs que tot i mostra un altre cop una gran versió han pagat massa car el desencert en la definició.

Mals moments per l’Escola Pia que cau a Santa Coloma (5-3)

En el debut del nou fitxatge Carlos Povedano, procedent del FS Segarra de Santa Coloma de Gramenet, el conjunt de Pedro Donoso no ha aconseguit esgarrapar cap punt de la visita al camp de la Unión. El partit ha començat sense un dominador clar, tot i que els sabadellencs han tingut més control de la pilota. Fruit del control i la possessió han arribat les ocasions pels visitants i al minut 10 Dani Castro ha aconseguit avançar als de Can Colapi. Amb el marcador a favor, l’Escola Pia, més còmode ha seguit dominant el joc i gaudint d’alguna ocasió per ampliar el marcador. Tot i així, ha sigut el conjunt local, el que en un contraatac a falta d’1 minut per al descans ha transformat l’empat.

La segona meitat ha seguit el mateix guió, els col·legials mantenint el control de la pilota però sense inquietar excessivament la portaria de la Unión. Precisament els locals, han sabut aprofitar les seves opcions i en una jugada aïllada al contraatac han pogut capgirar el marcador. Gerro d’aigua freda pels de Pedro Donoso que, malgrat tot, no han abaixat els braços i de la mà d’un gran Dani Castro han aconseguit, de nou, capgirar el marcador. El 10 dels sabadellencs ha fet en 5 minuts, mitjançant un potent xut exterior i culminant una gran jugada combinada, l’empat a 2 i el 2 a 3. Grans minuts pels de Sabadell que, tot i així, han perdonat la sentència i ho han acabat pagant. Novament en un contraatac, els de Santa Coloma han sorprès a l’Escola Pia i han transformat l’empat a 3. Ambiciosos, els de Pedro Donoso han sortit amb el porter-jugador en busca dels 3 punts. I amb els locals bolcats a l’atac, la Unión ha tornat a capgirar el marcador a la sortida d’un córner. Tot i els intents dels col·legials amb el joc de 5, no s’ha trobat porteria i als últims instants, els locals han aconseguit el definitiu 5 a 3. Segona derrota consecutiva dels de Can Colapi, que tot i seguir líders, veuen com la gran renda de punts que tenien amb el segon classificat, el filial de Marfil Santa Coloma, s’ha reduït a només un punt.

Club Natació Sabadell 4 – 5 Cover Premià de Mar

CN Sabadell: Marc Torras, Pep Girvent, Arnau Casabon, Aitor Rodríguez, Marc Garcia, Jaume Figueras, Wiki, Carlitos, Jordi Lozano, Pau Puigdomènech, Ferran Ruiz.
Premià de Mar: Esteve, Jordi, Mossab, Quimet, Marc L., Mau, Gordillo, Nai, Choco, Albert, Cristian, Marcel.
Gols: Ferran Ruiz (1-0, min. 10), Mossab (1-1, min. 12), Mau (1-2, min. 19), Choco (1-3, min. 29), Arnau Casabon (2-3, min. 31), Pau Puigdomènech (3-3, min. 33), Gordillo (3-4, min. 35), Gordillo (3-5, min. 36), Jaume Figueras (4-5, min. 38).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga als locals Jaume Figueras i Carlitos i al visitant Marc. A més, ha expulsat amb doble targeta groga al també visitant Gordillo.

Foto portada: un partit del C.N.Sabadell, en una imatge d’arxiu. Autor: C.Domènech.