El C.E Sabadell perd a Cornellà (3-2)

El Sabadell ha visitat avui el camp del Cornellà on ha perdut per la mínima tot i merèixer més en una segona part sensacional on només ha faltat entrar la pilota.

El Sabadell s’ha deixat tres punts al camp del Cornellà aquest diumenge tot i  començar marcant el primer gol mitjançant Fornies a la sortida d’un córner. El Cornellà ha remuntat el partit als pocs minuts del partit ha igualat les distàncies de l’electrònic. El gol l’ha fet l’ex arlequinat Xavier Pelegrí, que quan ha estat substituït ha estat xiulat pels més de 500 seguidors del Sabadell que s’han desplaçat fins a Cornellà per animar al seu equip

Amb el marcador igualtat, el Sabadell ha seguit dominant el partit i concentrat en defensa, però en els darrers set minuts tot s’ha descontrolat i ha estat quan el Cornellà ho ha aprofitat, s’ha avançat i ha ampliat distàncies amb dos gols de Gallego, l’últim a falta de dos minuts pel descans. Craviotto s’ha lluït traient una sorprenent mà quan la grada local ja cantava el quart gol. Cop d’aigua freda per l’afició i per als jugadors arlequinats.

Conjura de l’equip de cara als últims 45 minuts

Els jugadors en zona mixta han explicat que en aquesta segona meitat, havien de sortir a guanyar per l’afició, que s’ho mereixia. I així ha estat. L’equip ha sortit molt més profund, controlant el joc i ha estat molt actiu. S’ha notat l’entrada de Cortell i Bruno Vinicius que avui ha debutat en lliga, donant un toc revulsiu. Així ha arribat el gol de l’esperança materialitzat pel jugador més en forma de l’equip, el jove Pol Roigé, que en tres jornades ha anotat tres gols.

Però els ànims de l’equip i l’empenta de la grada no han estat suficients per perforar la porteria defensada per un providencial Marcos i per un inoportú travesser que han impedit l’empat arlequinat. El mínim que mereixia el Sabadell. La setmana vinent visita l’estadi la Pobla de Mafumet.

UE Cornellà: Marcos Pere Lucas Pelegrí (Joel, 62′) Borja David Uche (Oscar Muñoz, 51′) Gomez Enric Xemi Fran Piera (Masqué, 72′).
CE Sabadell: Craviotto Agus Valentín Viale Agustín Yeray Pol Roigé Batanero Forgas  (Cortell 64′), Marc (Bruno, 54′) Forniés (Osado, 64′).
Gols: Forniés (0-1, 14′), Pelegrí (1-1, 15′), Eric Gallego (2-1, 42′), Eric Gallego (3-1, 45′), Pol Roigé (3-2, 49′).
Incidències: Nou Municipal de Cornellà amb 1500 espectadors, 500 dels quals, arlequinats.