El Club cau novament a casa; l’Escola Pia assalta Santa Coloma

• El Club Natació cau a casa en els últims minuts de partit (1-4).

• L’Escola Pia remunta a Santa Coloma i és més líder (4-6).

El Club Natació acusa les errades en el joc de 5 i cau a Cal Balsach en els últims cinc minuts; l’Escola Pia remunta i de la mà de Santi Sardà i Jordi Torras aconsegueix una victòria importantíssima a Santa Coloma.

Partit gris entre el Natació Sabadell i la Unión-Bosco Rocafort que s’ha decidit als minuts finals. L’encontre ha començat amb una gran aturada de Marc Torras en un u contra u i un xut llunyà de Wiki. Tot i així, les imprecisions i la ordenació defensiva de tots dos conjunts ha donat peu a una primera part amb ocasions que han arribat amb comptagotes. Ni locals ni visitants han aconseguit imposar la iniciativa ni el domini en el joc i han provat de desfer l’entramat defensiu a través dels xuts llunyans, que tot i trobar porteria, s’han topat amb les intervencions encertades de Torras pels locals i Oscar Algarate pels visitants. Amb aquest guió, el partit no ha pogut marxar al descans d’una altra manera que amb empat a zero.

La segona meitat ha començat amb un tònica semblant, però els visitants de la mà del capità Pol Chichiercha han pogut fer un pas endavant i fer lluir al porter local. Lluny de tancar-se a camp propi, els d’Álvaro González han reaccionat i gràcies als xuts llunyans de Jordi Lozano, Jaume Figueras i Marc García qui ha hagut d’intervenir aquesta vegada ha estat el porter visitant. D’aquesta manera, els locals han impedit que el domini hagi minvat definitivament cap al cantó colomenc. A falta de 5 minuts per al final però, Marc Torras no ha pogut fer res en la rematada de Víctor Borràs i la Unión ha aconseguit avançar-se en l’electrònic.

Amb el 0 a 1, els nedadors han apostat pel porter-jugador per tal de capgirar el marcador d’un partit, que fins aleshores, havien disputat en tot moment. Tot i així, aquesta vegada l’estratègia en el joc de 5 ha suposat la sentència definitiva pels sabadellencs. Dos errors en la circulació de la pilota els ha aprofitat Chichiercha per fer des de camp propi el 0 a 2 i el 0 a 3 en un minut. Un cop molt dolorós pels locals, que tot i retallar distàncies de la mà de Carlitos, no han aconseguit aixecar el cap. A falta de 20 segons pel xiulet final, novament un error en la passada amb el porter-jugador, l’ha aprofitat aquesta vegada Marc Saez per fer el definitiu 1 a 4. Dura derrota pel Natació Sabadell que segueix al capdavall de la classificació ja més lluny del penúltim classificat.

L’Escola Pia assalta Santa Coloma (4-6)

Partit clau pels interessos dels de Pedro Donoso. Seguir fent història passava per guanyar a camp d’un dels màxims rivals en la lluita pel títol, el filial del Marfil Santa Coloma. Ni el millor guionista hagués previst un partit així. Amb una gran remuntada i, de nou, 4 gols de Santi Sardà, els sabadellencs han sumat una nova victòria que els situa encara més líders.

El match no ha pogut començar millor pels de Can Colapi amb el gol als dos minuts joc de Santi Sardà. La reacció de Marfil però, no ha tardat a arribar i Oscar Agustí ha situat l’empat. Amb l’1 a 1 al marcador, els locals han posat una marxa més en el seu joc i el domini ha minvat cap al costat colomenc. Amb la iniciativa en el joc, les ocasions han arribat i els d’Òscar Redondo han pogut capgirat el marcador en un contraatac i en un potent xut exterior situant un contundent 3 a 1. Malgrat el domini en el marcador i en el joc dels locals, els visitants no han tirat la tovallola i Santi Sardà ha aconseguit el 3 a 2 amb el que s’ha arribat al descans, en aprofitar un rebot defensiu en una assistència de Marc Pagès. Un gol que ha donat esperances als sabadellencs de cara a la segona meitat.

Amb ambició, els de Pedro Donoso han sortit al segon període a canviar el guió per tal de tenir més control de la pilota. Tot i aconseguir-ho i crear més d’una ocasió de perill, els de Santa Coloma han pogut ampliar la distància fent el 4 a 2 en un penal transformat per Pitu. Una decisió arbitral molt discutida pels col·legials que, tot i així, conscients de la importància del partit no han abaixat els braços i de la mà d’un gran Jordi Torras no li han perdut la cara al partit. El 9 de l’Escola Pia ha aconseguit retallar distàncies en aprofitar una assistència de Sergi Ruiz al contraatac i als pocs minuts, empatar gràcies a una bona combinació amb Carlos Povedano. Precisament aquest últim, el 4 a 4, un gol molt protestat pels locals per unes possibles mans, que ha donat aire i moral als visitants, que després de remar a contracorrent durant molts minuts s’han crescut en busca de la remuntada.

I així ha estat. A falta de sis minuts pel final del partit, el porter local Álvaro Lacuesta ha tocat la pilota amb les mans fora de l’àrea, fet que li ha costat la segona groga i l’expulsió. Els visitants no han desaprofitat la superioritat d’efectius i com no, Santi Sardà, finalment ha capgirat el marcador fent el 4 a 5 i el seu hat-trick particular. Amb l’aigua al coll, els colomencs han tret al porter-jugador per no deixar escapar uns punts importantíssims i tot i fer circular la pilota amb velocitat i tenir ocasions per fer l’empat s’han topat amb un gran Jordi Font i l’efectivitat de cara a porteria dels de Sabadell. I és que Jordi Sardà en un contraatac ha pogut, a falta d’1 minut, assistir al seu germà Santi per fer el definitiu 4 a 6 i confirmar l’assalt al Pavelló Nou de Santa Coloma. El gran dels Sardà fent, doncs, 4 gols en un partit per segona vegada en 3 partits i transformant en aquest 3 encontres fins a 10 gols. Sens dubte l’artífex dels últims grans resultats del conjunt de Donoso. Gran victòria de l’Escola Pia que els deixa líders a 8 punts, provisionalment, del segon classificat el Marfil Santa Coloma que té pendent el partit contra el tercer, el Manresa i més a prop del títol.

Club Natació Sabadell 1 – 4 La Unión-Bosco Rocafort Futbol Sala

CN Sabadell: Marc Torras, Jordi Lozano, Wiki, Jaume Figueras, Pau Puigdomènech, Arnau Casabon, Carlitos, Marc García, Pep Girvent, Ferran Ruiz, Gio Murias.
La Unión-Bosco Rocafort FS: Oscar Algarate, Pol Chichiercha, Marc Pastor, Edgar Munne, David Carmona, Marc Vaqué, Alex Baldoví, Víctor Borràs, Aleix Pastor, Marc Saez.
Gols: Víctor Borràs (0-1, min. 35), Pol Chichiercha (0-2, min. 36), Pol Chichiercha (0-3, min. 37), Carlitos (1-3, min. 38), Marc Saez (1-4, min. 39).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga al local Arnau Casabon i als visitants Marc Vaqué, Edgar Munne i Marc Saez.

Marfil Santa Coloma ‘B’ 4 – 6 Club Esportiu Escola Pia

Marfil S.C. ‘B’: Álvaro Lacuesta, Toti, Álex del Barco, Peluca, Jordi Sánchez, Pitu, Oscar Agustí, Arnau Ametlla, Pol Tolrà.
CE Escola Pia: Jordi Font, Sergi Ruiz, Jordi Torras, Santi Sardà, Dani Castro, Jordi Sardà, Oriol Comadran, Marc Pagès, Carlos Povedano, Àlex Germán, Llorenç Tarrés, Santi Bertolín.
Gols: Santi Sardà (0-1, min. 2), Oscar Agustí (1-1, min. 6), Arnau Ametlla (2-1, min. 11), Toti (3-1, min. 15) Santi Sardà (3-2, min. 19), Pitu (4-2, min. 22), Jordi Torras (4-3, min. 27), Jordi Torras (4-4, min. 31), Santi Sardà (4-5, min. 35), Santi Sardà (4-6, min. 39).
Incidències: l’àrbitre ha expulsat amb doble targeta al local Álvaro Lacuesta i ha mostrat la targeta groga als visitants Jordi Sardà, Oriol Comadran, Dani Castro, Marc Pagès i Jordi Font.