El Club Natació s’acosta a la zona perillosa i la Pia es consolida a la zona alta

• Dolorosa derrota del Club Natació a casa contra el Martorell (0-8).

• Victòria importantíssima de l’Escola Pia a camp del Montcada (2-3).

El Club rep una golejada a casa contra el Sala 5 Martorell que l’apropa perillosament a la zona de descens a la Segona B de futbol sala. L’Escola Pia, amb nombroses baixes, aconsegueix la victòria a camp del Montcada.

El Club Natació ha caigut de forma contundent a casa contra el Sala 5 Martorell. El partit ha començat força igualat i el domini no ha estat clar per cap dels dos conjunts. Tot i així, al minut 7 els visitants s’han avançat amb un gol de rebot i 5 minuts més tard han fet el 0 a 2 en una molt bona jugada individual de Fouad. Tot i que el domini cada cop era més favorable als visitants, el Club ha pogut aguantar i fins i tot tancar el Martorell al seu camp però a falta de tres minuts per al descans, Pau Albacete ha fet el 0 a 3 al contraatac. No ha sigut fins l’últim minut de la primera part que els locals han tingut la primera ocasió clara de gol: una bona jugada entre Rubén Collado i Jaume que els visitants han refusat entre el porter, el pal i un jugador visitant. A pocs segons per al final de la primera part, l’àrbitre ha expulsat a Malik, del Sala 5 Martorell, per protestar però els de Sabadell no han sabut aprofitar la superioritat numèrica, i s’ha arribat al descans amb 0 a 3.

A la segona part, i amb els visitants encara amb un jugador menys, els de Jaro s’han centrat a l’atac però no han aconseguit anotar. Quan el Sala 5 ha recuperat el jugador, amb igualtat numèrica a la pista, Pau Albacete ha anotat per tercera vegada, aquest cop també al contraatac, situant el 0 a 4. Amb aquest marcador i a falta d’encara 17 minuts pel final, els locals han sortit amb el porter jugador. Els nedadors han pogut tenir més ocasions però no les han materialitzat i els de Martorell han aprofitat pràcticament totes les opcions al contraatac: al minut 22 Fouad ha anotat el 0 a 5 en el llançament d’una falta molt discutida pel conjunt local; pocs minuts més tard, al 24, Álex ha fet un autèntic golàs de camp a camp aprofitant el porter-jugador dels locals i al minut 26 Marc ha aprofitat un error en el joc de cinc dels locals i ha fet el 0 a 7. Amb aquest marcador els sabadellencs han volgut reaccionar i anotar, però les nombroses ocasions les ha aturat el porter visitant, Pol. A falta d’1 minut pel final del partit, Pau Albacete ha fet el seu quart gol i el definitiu 0 a 8. Derrota dolorosa pel Natació Sabadell que es queda a dos punts de la zona de descens, concretament, del Ràpid Santa Coloma, el seu pròxim rival.

L’Escola Pia remunta i suma els 3 punts a Montcada (2-3)

L’Escola Pia ha aconseguit una victòria molt important a camp del Montcada tot i les baixes de Pol Viada, Santi Sardà, Llorenç i Héctor. Els de Can Colapi a més han vist com als primers minuts el Montcada s’ha avançat amb un xut exterior a la sortida d’un córner. Pocs minuts més tard però, al 5, Pepe Font ha aparegut per fer l’empat en recuperar una pilota a camp contrari. Els de Sabadell han començat a dominar però no han materialitzat i en un contraatac han sigut els locals qui, de nou, s’han tornat a avançar en el marcador. Tot i així la reacció visitant ha arribat i a pocs minuts del descans Sergi ha fet el 2 a 2. Quan només faltaven 30 segons l’àrbitre ha expulsat per doble targeta groga a Xavier Ibáñez del Montcada, però la Pia no ha sabut aprofitar aquests últims instants de la primera part amb superioritat numèrica.

A la segona part, i encara amb un més durant el minut i pocs segons que restaven de l’expulsió, els de Donoso tampoc han sabut aprofitar la superioritat i el marcador no s’ha mogut fins al minut 25, quan el Montcada ja era amb tots els jugadors a pista, Oriol Comadran ha fet una molt bona assistència a Jordi Sardà que ha avançat als sabadellencs. Amb 2 a 3 al marcador, l’Escola Pia ha dominat el partit i ha tingut diverses ocasions per sentenciar el partit però ha perdonat i el marcador s’ha mantingut ajustat. A falta d’un minut i mig per al final, l’àrbitre ha expulsat a Jordi Torras, del conjunt sabadellenc, per doble groga i ha tocat patir. Tot i així, el conjunt de Donoso ha fet un treball excel·lent en defensa amb un jugador menys i ha pogut aguantar el marcador favorable fins al final. 2 a 3, victòria importantíssima de la Pia que manté la quarta posició i segueix retallant distàncies als 3 primers, aquest cop, aprofitant l’empat entre primer i segon classificats. El proper dissabte, partit important contra el líder de la categoria, la Unión Santa Coloma.

Club Natació Sabadell 0 – 8 Sala 5 Martorell

CN Sabadell: Rubén Fuentes, Pep Girvent, Rubén Collado, Arnau Casabon, David, Carlos, Jordi Lozano, Pau Puigdomènech, Jaume
Sala 5 Martorell: Pol, Malik, Huse, Suzuki, Pau Albacete, Marc, Fouad, Álex, Sergio
Gols: Pau Albacete (4), Fouad (2), Álex, Marc
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Rubén Fuentes i David del Natació Sabadell i a Álex i Sergio del Martorell. A més, ha expulsat amb doble targeta groga a Malik, també del Sala 5 Martorell.

Futbol Sala Montcada 2 – 3 Club Esportiu Escola Pia

FS Montcada: Carlos, David Ortega, Roger Bonet, Carlitos Riquelme, Mario, Pol, Marty, Xavier Ibáñez, Adrià Esteller, Xerxi, Gerard Esteller.
CE Escola Pia: Jordi Font, Marc Pagès, Sergi, Pepe Font, Jordi Torras, Santi, Oriol Comadran, Carles Comadran, Jordi Sardà.
Gols: Pepe Font, Sergi, Jordi Sardà, Roger Bonet, Carlitos Riquelme.
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Marc Pagès i ha expulsat per doble targeta groga a Xavier Ibáñez, del Montcada i a Jordi Torras de l’Escola Pia.