Foto portada: partit del CN Sabadell. Autor: C.Domènech

El Club suma i la Pia perd, novament, el liderat

• El Club Natació esgarrapa un empat a l’últim minut (4-4).

• L’Escola Pia acusa les lesions i no aconsegueix sumar a Pallejà (2-1).

El Club Natació recull els primers fruits de la millora en el joc i suma un punt a casa davant el Montcada. L’Escola Pia, amb alguns jugadors tocats, perd a Pallejà tot i fer un bon partit.

Després de 3 partits en què el joc ha mostrat una clara millora, el premi ha arribat pel Club Natació Sabadell en forma d’empat. Disputant en tot moment la possessió de la pilota al Montcada, l’encontre ha començat de cara pels d’Álvaro González amb el gol de Pau Puigdomènech. El 14 dels nedadors ha transformat l’1 a 0 amb un potent xut ras per culminar una bona jugada individual. Amb l’1 a 0, els visitants han reaccionat però les ocasions s’han topat amb un gran Marc Torras sota pals. El juvenil Ferran Ruiz, cada més actiu en la dinàmica del primer equip, ho ha provat amb un potent xut que ha refusat el porter visitant Madureira. En una pèrdua entre Arnau Casabon i Arnau Huguet però, el Montcada ha certificat l’empat al contraatac al minut 10. Els visitants han pressionat per anar al vestuari amb la victòria parcial però, de nou, Marc Torras amb una gran intervenció ha evitat el gol visitant.

La segona meitat ha començat novament amb protagonisme pel porter nedador que ha sigut un autèntic malson pels de Javi Ruiz. Als 5 minuts de la represa però, Torras no ha pogut fer res davant el remat de Paco Rodríguez. De nou, el Natació Sabadell ha hagut de remar a contracorrent. Però la reacció no s’ha fet esperar i als 9 minuts del segon període Arnau Casabon ha culminat una bona combinació per fer l’empat. El Montcada però, no ha baixat els braços i 3 minuts més tard s’ha tornat a avançar amb el 2 a 3. Veient-se amb opcions de puntuar, Álvaro González ha tret al porter-jugador per capgirar el marcador. Tot i fer circular bé la pilota, una pèrdua ha suposat la quarta diana dels visitants a falta de 4 minuts. El guió dels últims partits semblava repetir-se, però un minut més tard, Carlitos ha retallat distàncies amb un potent xut. Amb el 4 a 3 i els montcadencs tancats a camp propi el Natació Sabadell no ha desaprofitat la superioritat numèrica del porter-jugador i a falta de 30 segons Jaume Figueras ha convertit l’empat al segon pal. Els montcadencs han pogut certificar la victòria a l’últim instant però la rematada de Xavi s’ha estavellat al pal. 4 a 4 i sisè punt de la temporada. Tot i que la salvació segueix excessivament lluny, l’empat suposa el primer fruit d’una millora en el joc nedador que de ben segur els jugadors d’Álvaro González provaran de concretar en la segona victòria de la temporada en la visita del cap de setmana que ve a la pista del Martorell.

El desgast i les lesions no permeten a l’Escola Pia puntuar a Pallejà

Si la setmana passada l’Escola Pia va aprofitar l’ensopegada del filial del Marfil Santa Coloma per tornar a liderar la categoria. Aquesta setmana, els colomencs han capgirat la situació. I és que el conjunt de Pedro Donoso ha acusat el desgast físic dels seus jugadors, que tot i fer un gran partit, no han pogut esgarrapar cap punt de la visita a Pallejà.

Tal és el desgast, que Oriol Comadran i Dani Castro han hagut de jugar amb una contusió al peu i un microtrencament al quàdriceps respectivament. Fins i tot Àlex Germán amb grip i Jordi Torras que encara no està recuperat de seva lesió al peu esquerre han anat convocats. Malgrat la situació, els de Sabadell han sortit a Pallejà amb l’ambició d’endur-se els 3 punts. El match ha començat amb un domini de la possessió molt repartit i amb la igualtat com a protagonista. Tot i així, als tres minuts de joc, una genialitat de Sergi Ruiz a la banda l’ha culminat al segon pal Jordi Sardà per obrir la llauna. Amb l’1 a 0 al marcador, l’ordre de defensiu de tots dos equips s’ha diluït i han començat a arribar ocasions a totes dues porteries. Un partit boig que de cap manera ha beneficiat els interessos col·legials. Malgrat tot, les ocasions no s’han concretat en gols degut a les nombroses intervencions de tots dos porters, José Ruiz pels locals i Jordi Font pels visitants. Font però, no ha pogut fer res quan a falta de 5 minuts per al descans Héctor Cano ha situat l’empat a l’electrònic amb una rematada al segon pal. Amb l’empat al marcador, i amb molts minuts a les cames d’alguns jugadors visitants, han arribat els millors moments dels locals. Els del Baix Llobregat han dificultat la sortida de pilota dels sabadellencs, que han aconseguit mantenir l’empat fins al descans i fins i tot, crear alguna ocasió de perill al contracop.

Foto portada: partit de la Pia. Autor: C.Domènech.

A la represa, de nou protagonisme pels porters. Al primer minut, el porter local José Ruiz ha tret una rematada a boca de canó de Santi Sardà quan pràcticament ja es celebrava el gol. Uns minuts més tard, l’homòleg a l’altra porteria, Jordi Font, amb una espectacular doble aturada tampoc ha permès cantar el gol a l’afició local. Amb l’empat al marcador i els visitants amb un desgast físic important, els de Pallejà han apostat pel porter-jugador a falta de 2 minuts. El joc de 5 local ha donat els seus fruits i a falta d’1 minut pel final del partit Ricard Ferrer ha fet el 2 a 1. Tot i que els de Can Colapi ho han provat també amb el porter-jugador, no hi ha hagut temps per a la reacció i s’ha consumat la derrota sabadellenca. Tot i la derrota, tenint en compte la situació de la plantilla, el conjunt de Pedro Donoso ha fet un gran partit, competint en tot moment en una de les pistes més complicades de la categoria. De la mateixa manera ho ha vist un dels protagonistes de l’equip sabadellenc, Oriol Comadran: “Hem fet un gran partit en una de les pistes més difícils de la categoria. Crec que podria haver guanyat qualsevol. Aquest partit, ens ha fet créixer com a equip. De cara al partit contra l’Olímpyc la Floresta és baixa segura Dani Castro i Jordi Torras podria reaparèixer definitivament. Tot i els mals resultats, penso que l’equip està tranquil ja que s’està treballant molt fort. Pel que fa a les baixes, l’equip està molt unit i estem segurs que entre tots ho tirarem endavant”.

La setmana que ve, de nou a ‘la Bombonera’ del carrer Garcilaso, l’equip buscarà els 3 punts davant l’Olímpyc la Floresta amb la baixa sensible, doncs, de Dani Castro.

FITXA TÈCNICA:

Club Natació Sabadell 4 – 4 Montcada Futbol Sala

CN Sabadell: Marc Torras, Pep Girvent, Carlitos, Wiki, Arnau Casabon, Jaume Figueras, Marc García, Jordi Lozano, Pau Puigdomènech, Ferran Ruiz, Álex Marcos.
Montcada FS: Leandro Madureira, Raúl Muñoz, Mario Litrán, Xavier Ibáñez, Chechi, Paco Rodríguez, Carlos Riquelme, Carlos Pérez, Xavi.
Gols: Pau Pugidomènech (1-0, min. 2), Raúl Muñoz (1-1, min. 10), Paco (1-2, min. 25), Arnau Casabon (2-2, min. 28), Raúl Muñoz (2-3, min. 32), Chechi (2-4, min. 36), Carlitos (3-4, min. 37), Jaume Figueras (4-4, min. 39).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat únicament la targeta groga al visitant Xavi.

Futbol Sala Pallejà 2 – 1 Club Esportiu Escola Pia

FS Pallejà: José García, Wesley, Jorge Estebanez, Óscar Santos, Josep Coca, Héctor Cano, Carlos López, Doménech Ramadán, Guillermo Ferrándiz, Ponche, Ricard Ferrer.
CE Escola Pia: Jordi Font, Sergi Ruiz, Oriol Comadran, Dani Castro, Marc Pagès, Jordi Sardà, Santi Sardà, Carlos Povedano, Àlex Germán, Jordi Torras, Santi Bertolín.
Gols: Jordi Sardà (0-1, min. 3), Héctor Cano (1-1, min. 14), Ricard Ferrer (2-1, min. 38).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga als locals José García i Guillermo Ferrándiz i als visitants Marc Pagès, Jordi Sardà i Santi Sardà.