La UD Las Palmas abusa d’un fluix Sabadell (5-0)

El Sabadell cau derrotat al Insular de Gran Canària marcat per la falta d’intensitat i un bon partit dels de Sergio Lobera que continuen amb la seva bona dinàmica.

Pal dur pel Centre d’Esports aquesta tarda davant un equip que ha sortit a pels tres punts des de l’inici del partit. Els de Sergio Lobera s’han avançat al minut 2 amb un gol de Massoud. Els de les illes han estat dominadors clars del joc durant totes les fases del partit, i apropant-se constant-ment a la porteria de Nauzet. Crespí ha tret sota pals el que podria haver estat el segon. Però aquest no trigaria en arribar. El Sabadell ha intentat posar-se en el partit mitjançant Gato i Collantes, sense sort. A Aníbal se li ha anul·lat un gol. Abans d’acabar la primera part Massoud repetiria i sentenciaria el partit (2-0). Minuts poc després Aythami començaria la golejada canària fent el 3-0 amb el que s’arribaria al descans.

Mateix guió a la segona part

Només començar la represa, el davanter Aranda seguiria el mateix guió, provant Nauzet. El seu xut però, ha fregat el travesser. La reacció arlequinada no ha estat suficient amb un xut de Manuel Gato al lateral de la xarxa. Per intentar millorar la imatge Miquel Olmo ha fet entrar a Juanjo Ciércoles, que s’ha quedat des de l’inici a la banqueta, i Sotan Tanabe substituint Hidalgo i Gato. Tot i els canvis, el Sabadell ha rebut el quart, però no definitiu. Asdrubal aprofitaria un rebuig de Nauzet d’un xut de Tana.

A Aníbal, en bon estat de forma però aquest cop sense sort, li han anul·lat el gol de nou. A qui no li anul·larien el gol de la sentència i del càstig excessiu pels arlequinats ha estat a Hèctor Figueroa que entrava feia uns minuts i posaria el cinquè.

Mal partit del Sabadell que haurà de guanyar els dos propers partits, davant Còrdova i Lugo a l’estadi sabadellenc. Dos partits consecutius a casa per reprendre les bones sensacions i resultats que el viatge a les Canàries ha deixat enrere.

Las Palmas: Barbosa; Ángel López, David García, Aythami Artiles, Dani Castellano; Javi Castellano, Valerón; Asdrúbal (Máyor, min. 82), Masoud (Leo, min. 77), Tana; i Aranda (Héctor Figueroa, min. 73).
C.E.Sabadell: Nauzet Pérez; Toni Lao, Kiko Olivas, Martí Crespí, Clerc; Olmo (Edgar, min. 70), Antonio Hidalgo (Juanjo Ciércoles, min. 56), Longás; Collantes, Aníbal Zurdo i Gato (Sotan Tanabe, min. 56).
Gols: 1-0. Min. 3: Masoud; 2-0. Min. 40: Masoud; 3-0. Min. 45+1: Aythami Artiles; 4-0. Min. 74: Asdrúbal; i 5-0. min. 84: Héctor Figueroa.
Àrbitre: David Pérez Pallas (Comité gallec) Grogues per Kiko Olivas i Juanjo Ciércoles.
Incidències: 8.132 espectadors.