El Nàstic passa per davant d’un Sabadell apagat (1-2)

• Gato i Aníbal es lesionen durant el partit.

• Salamero: “l’equip s’ha de reforçar el més aviat possible”.

El Sabadell va perdre dissabte a l’anellada de Sant Oleguer el primer partit amistós davant el Nàstic de Tarragona (1-2). El plantejament de Javi Salamero per aquest partit era recuperar efectius i repartir minuts, deixant descansar alhora jugadors com Collantes, Gato, Moha o Longás. Les circumstàncies del partit van fer canviar els plans de Salamero ben aviat. Manuel Gato va lesionar-se i va entrar el marroquí Moha.

Eren els tarragonins qui posaven el joc i les ocasions. Van provar de sorprendre a De Navas, però molt encertat va refusar totes les ocasions clares de gol que els de Santi Castillejos van generar. Amb el marcador sense moviments, els dos equips van retirar-se cap als vestidors.

A la represa, un Sabadell molt més decidit a portar el ritme i el control del joc va aconseguir avançar-se al marcador davant el màxim anotador del club arlequinat, Juan Collantes, sumant el seu tercer gol aquesta pretemporada després de fer-ne dos davant l’Espanyol. Això va passar al minut 52 del partit. Deu minuts més tard, un llunyà i potent xut del ‘grana’ Calavera va sorprendre al miller de seguidors que van apropar-se al partit, i també a David De Navas, que tot i la ràpida reacció, no va poder evitar l’empat del Nàstic. Tot i el gol el Sabadell dominava el partit, però la següent oportunitat del Nàstic va acabar en gol, cinc minuts més tard de l’empat. El gol va transformar-lo en un u contra u, Lago Junior, un vell conegut per la parròquia arlequinada a Eibar. La resposta arlequinada no va ser suficient per empatar com a mínim el partit.

Una derrota pagada amb baixes

A part de la lesió del punta Manuel Gato, Aníbal també va lesionar-se en una acció del partit. El mexicà, va haver de ser retirat en llitera. En els pròxims dies tots dos jugadors es sotmetran a més proves.

Salamero, en roda de premsa posterior al partit, va destacar la necessitat de recuperar jugadors de la infermeria com ho són Pablo Ruiz, Nauzet, Juanjo o Jesús Olmo. I també va reconèixer que “l’equip s’haurà de reforçar el més aviat possible”.

Foto portada: Una imatge del partit. Autor: C. E. Sabadell.