El primer i el segon classificat guanyen als equips sabadellencs de la segona B de futbol sala

• El Club Natació pateix una derrota contundent a casa contra el líder (4-10).

• Derrota ajustada de l’Escola Pia, que juga aquest dimarts de nou, a camp del segon classificat (4-3).

El líder, la Union Santa Coloma, no afluixa i venç clarament al Club Natació Sabadell que tot i així es manté a sis punts de la zona de descens. L’Escola Pia perd a camp del filial del Marfil Santa Coloma en el retrobament de Dani Castro amb el seus excompanys de Can Colapi.

Tot i la dificultat del partit, el Club ha plantat cara als primers minuts. Les ocasions del líder han estat ben refusades pel porter local Marc Torras. Tot i així, Torras no ha pogut fer res en el llançament de falta d’Andrés que ha situat el 0 a 1. En pocs minuts, però, Pau Puigdomènech ha aconseguit l’empat pels de casa. Semblava que es mantenia la igualtat en el partit però La Unión ha posat una marxa més i mitjançant Marc Alegre, ha fet l’1 a 2, i el mateix Alegre, ha servit a Andrés l’1 a 3 després d’una molt bona jugada individual. El partit s’ha començat a decantar i més, quan Pedro ha fet l’1 a 4 pels de Santa Coloma. Els nedadors però, han revifat als últims minuts del primer temps i Alberto, aprofitant un rebuig ha fet el 2 a 4 amb el que s’ha arribat al descans.

Però a la represa, el domini del líder s’ha fet plausible i a pocs segons de l’inici, Andrés ha fet el 2 a 5 i el seu 3r gol i uns minuts més tard, Pitu, el 2 a 6. Els de Jaro s’han centrat a l’atac i tot i aconseguir el 3 a 6, de la mà de Rubén Collado, la Unión ha aprofitat els forats en defensa per fer el 3 a 7, aquest cop de Peluca. A falta de 8 minuts, els sabadellencs han arriscat amb el porter-jugador i tot i que Pau ha culminat una bona jugada col·lectiva per fer el 4t dels locals, els visitants han pogut eixamplar la diferència fins el 4 a 10 definitiu amb els gols de Pol, Pedro i Andrés, que ha anotat el seu quart gol. Una derrota contundent pel Club Natació, que tot i així manté la distància de 6 punts amb la zona de descens, a falta del partit aplaçat que té el Ràpid de Santa Coloma contra l’Escola Pia.

L’Escola Pia torna a caure per la mínima, aquest cop a Santa Coloma (4-3)

Partit complicat dels de Donoso a la pista del segon classificat. El filial del Marfil Santa Coloma ha tingut la possessió de la pilota durant gran part del primer temps. La possessió dels colomencs s’ha fet efectiva aviat i en una bona jugada de córner han obert el marcador situant l’1 a 0. El Marfil ha seguit tenint el domini del joc, però l’Escola Pia ha tingut diverses ocasions clares al contraatac i en una d’elles, els de Sabadell han aconseguit l’empat gràcies a un gol en pròpia porteria d’Álex. Els locals però, han pogut anar al vestuari amb una mínima avantatja gràcies a una bona jugada col·lectiva que col·locava el 2 a 1.

A la segona, la possessió ha minvat i el domini del joc ha sigut molt més igualat. Els sabadellencs han tingut més possessió però el Marfil, aquest cop al contraatac, ha aconseguit eixamplar la diferència situant el 3 a 1. Tot i així, quan restaven 8 minuts pel final del partit, dues recuperacions a mitja pista han permès a Pepe Font i Sergi fer dos gols en un minut que situaven de nou, l’empat al marcador.

Els últims minuts del partit han estat molt igualats fins que a falta de 3 minuts, l’àrbitre ha assenyalat una falta força dubtosa al mig del camp a favor dels locals. Els de Sabadell s’han despistat protestant la decisió arbitral i el Marfil ho ha aprofitat per treure ràpid la falta i anotar el 4 a 3 que els donaria la victòria. L’Escola Pia ha provat amb el porter-jugador i tot i tenir diverses ocasions de gol el marcador ja no s’ha mogut. 4-3, derrota en un partit especial per un dels integrants del Marfil Santa Coloma “B”, Dani Castro, que s’ha trobat amb els que l’any passat van ser els seus companys d’equip al CE Escola Pia. El conjunt de Can Colapi perd algunes posicions però amb un partit menys, el que té aplaçat contra el Ràpid de Santa Coloma que jugarà el dimarts dia 17, a les 21:30h a casa.

Club Natació Sabadell 4 – 10 La Unión Santa Coloma

CN Sabadell: Marc Torras, David, Carlos, Pau Puigdomènech, Jordi Lozano, Jaume, Rubén Collado, Pep Girvent, Alberto, Sergi Serrano
Union SC: Sergio, Raúl, Peluca, Pol, Andrés, Marc Alegre, Adri, Pitu, Pedro, Ganchi, Amores
Gols: Pau Puigdomènech (2), Rubén Collado, Alberto, Peluca, Pol, Andrés (4), Marc, Pitu, Pedro (2)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a David, Rubén Collado i Alberto del Natació Sabadell i a Peluca i Andrés de la Unión Santa Coloma

Marfil Santa Coloma “B” 4 – 3 Club Esportiu Escola Pia

Marfil SC “B”: Óscar Algarate, Castro, Arnau, Pitu, David, Javi Rangel, Álex, Pol Tolrà, Marc Galindo, Toti, Èric
CE Escola Pia: Santi, Marc Pagès, Pepe Font, Pol Viada, Sergi, Llorenç, Xarau, Carles Comadran, Oriol Comadran, Jordi Sardà, Jordi Torras
Gols: Pepe Font, Sergi, Pitu, Álex, Eric (2), Álex (p.p.)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Álex del Marfil “B” i a Santi, Pol Viada, Pepe Font i Jordi Sardà de l’Escola Pia