Foto portada: un moment del partit. Autora: Dihör.

El Sabadell deixa escapar una oportunitat d’or (2-2)

Aquesta tarda la Nova Creu Alta ha tornat a viure un partit amb final inesperat.  Un bon inici del Sabadell, que ha sabut aprofitar les primeres ocasions de gol que ha tingut en el primer temps han fet pensar als gairebé 3.000 seguidors que avui s’han apropat a l’estadi, que seria una bona tarda de futbol, i que avui es deixaria enllestida part de la permanència.

El partit ha començat amb un minut de silenci per la mort d’un dels millors jugadors que ha tingut el CE Sabadell en els més de 100 anys d’història. José Luís Garzón ens deixava la matinada de divendres. Acte seguit el col·legiat donava inici al partit. Amb els primers minuts de domini visitant, el Sabadell a la mínima que s’ha pogut fer amb la pilota ho ha fet amb perill, i una falta provocada a Txomin a la frontal de l’àrea ha servit per obrir la llauna a l’estadi amb un bon gol de Lucas Viale.

Celebració del primer gol arlequinat. Autor: Dihör.

Poc després, el Sabadell no trigaria en fer el segon gol del partit, el que donava certa tranquil·litat en una primera meitat que el conjunt de Guillermo Fernández Romo tenia totalment controlada. Diego Peláez ha estat l’encarregat de fer el segon, també el seu segon gol al caseller. El gallec ha hagut de sortir abans d’acabar el primer temps per lesió, Un contratemps que se suma a la lessió de Gai Assulin, que també com Peláez podria estar un mes i mig de biaxa.Amb el marcador a favor i el partit controlat, el Sabadell i el Levante s’han retirat cap als vestidors. Moment on canviaria tot inesperadament.

A la repressa el Sabadell s’ha adormit, i ha mostrat una de les seves cares que ens ha acostumat en anteriors partits: un equip que no ho ha donat tot, que ha comès errors inconcebibles i que una vegada més de cara a porta ha estat nul. També cal remarcar la lesió de Borjas Martín en una clara falta on el jugador ha hagut d’anar en ambulència cap a l’hospital, però que ha sortit en bon estat a les poques hores.

Remuntada valenciana

El filial granota ha sortit a buscar el gol que el tornaria posar dins del partit, i Arturo al 52 l’ha trobat amb una bona canonada on Jokin poc ha pogut fer per aturar-lo. A partir d’aquí, el Llevant ha tirat d’esperit d’equip i ha superat a un Sabadell que poc més a ofert. A falta de 15 minuts per acabar el partit, de nou Arturo ha empatat el partit posant el 2-2 al marcador deixant la Nova Creu Alta glaçada.

El Sabadell ha buscat reaccionar després de veure com el Llevant els treia de les mans un partit que hagués pogut guanyar, però no ha estat capaç. La setmana vinent, autèntica final a la Costa Brava davant el Llagostera. Una victòria per no complicar-se la vida.