Foto portada: el lateral Valentín, golejador aquest diumenge. Autora: Dihör.

El Sabadell es retroba amb la victòria (3-0)

• Marc Fernández, Valentín i Manel donen els tres punts als arlequinats.

• La setmana vinent, visita a Alacant (diumenge a les 17h), que pot ser clarificadora.

El Centre d’Esports Sabadell s’ha retrobat amb la victòria aquest diumenge a la Nova Creu Alta després de guanyar per tres gols a zero l’Olot. Els arlequinats han retrobat l’efectivitat de cara a porta i posen punt i final a una mala ratxa de quatre jornades sense guanyar.

Primer tram del partit encallat aquest diumenge a Sabadell, amb un partit igualtat i sense gaires ocasions. Tot ha canviat, però, cap a la mitja hora amb un gran gol de Marc Fernández, el millor efectiu del Sabadell de cara a porta, que ha avançat per la dreta després d’una passada del debutant Sandro, ha xutat creuant la pilota, que ha entrat a la xarxa després de tocar el pal.

A la represa, alguna angoixa defensiva pels de Miguel Álarez durant els 15 primers minuts. L’Olot ha tingut un parell de clares ocasions, que no ha sabut materialitzar. Remat de cap de Valentín, tot sol a boca de canó, per ampliar distàncies avançada la segona part. El Sabadell, ja amb 2 a 0, ha trobat més facilitats i Manel ha posat el definitiu 3 a 0 al marcador de la Nova Creu Alta després d’una passada d’Agus Medina. Sandro, del Sabadell B, ha debutat aquest diumenge amb el primer equip arlequinat. El jugador del filial ha estat titular i ha jugat els 90 minuts.

El Sabadell queda ara a sis punts de la promoció i lluny del descens (a dotze). La setmana vinent viatge complicat a Alacant (partit diumenge a les 17 hores), on els de Miguel Álvarez es veuran les cares amb l’Hércules, que té cinc punts més que el Sabadell.

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín, Lucas Viale, Agustín, Yeray, Marc Fdez (Alcañiz, 78’), Batanero (Adama, 65’), Manel, Sandro, Pirulo (Agus, 65’).
UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, A. Blazquez, Rojas, Djack (Uri, 46’), Gato, Hector, Marcel (Diego, 69’), Sana, Musa (Bigas, 65’).
Gols: 1-0, Marc Fdez (26’); 2-0, Valentín (65’); 3-0, Manel (72’)
Àrbitre: Sergio Escriche Guzmán (col·legi valencià). Ha amonestat els locals Yeray, Marc Fdez, Alcañiz i Lucas Viale, i els visitants Djack i Jose.
Incidències: Nova Creu Alta. 1.837 espectadors. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Félix Rivares Pisa, soci arlequinat i co-fundador de la Penya Sabadell.