Sabadell - Villareal B

El Sabadell estrena samarretes amb una victòria contundent

El Centre d’Esports Sabadell ha completat amb victòria i gran nota, en el dia del l’estrena de les noves equipacions golejant el Villarreal B (3-0). Demà la segona cita serà al CAR de Sant Cugat a les sis de la tarda finalment l’entrada serà gratuïta.

Dia d’estrena de samarretes i un partit més a la Nova Creu Alta en aquesta pretemporada, on el conjunt arlequinat només ha encaixat un gol, i precisament en l’única derrota aquesta pretemporada. Avui visitava l’estadi davant uns 500 seguidors arlequinats el filial del submarí groc, que s’ha vist superat per un bon Sabadell dominant des de l’inici del partit.

Bon partit dels arlequinats. Autor: R.Benet.

El Sabadell per la seva part ha començat molt actiu i dominant el joc, però generan ocasions tímides. El conjunt valencià al pas dels minuts, ha anat agafant confiança i ha pogut dominar més el partit, però sense fer treballar a David De Navas, que tot i això ha fet una bona actuació. El Sabadell ha buscat el gol abans d’anar al descans, Aridai i Hervás han tingut les més clares. El gol l’ha fet a falta de deu minuts pel final el lateral del Sabadell que s’ha trobat sol davant Bañuz gràcies a una bona asistència d’Aridai.

Més encert a la segona part

Està clar que el gol és el que fa falta al Sabadell, i el davanter no arriba. La segona meitat ha començat amb perill del conjunt de Paco López mitjançant el seu davanter Fran Sol, que s’ha vist amb un De Navas molt atent. El mini-submarí no ha pogut igualar distàncies, i en el futbol ja se sap: qui perdona les paga, i així ho ha aprofitat el Sabadell. Cristian ha fet una molt bona assistència a Sotan que s’ha trobat sol l’àrea petita i ha pogut definir a plaer ampliant distàncies (2-0). La sentència final arribaria del jove davanter del Sabadell Ernest Forgas, que ha repetit un partit més. Forgas que va marcar a Tarragona avui ho ha tornat a fer. Collantes ha estat l’assistent després de provar-ho individualment sol davant Bañuz.

Demà el CAR de Sant Cugat obrirà les portes pel partit que el Sabadell jugarà amb el Masnou abans de visitar el dia 14 al Reus, de Natxo González.

CE Sabadell: De Navas, Cristian, K. Olivas, Carlos, Víctor, Riau, Eguaras, Longás, Hervás, Aridai y Tamudo. També Crespí, Collantes, Sotan, Estellés, Agus, Ernest Forgas, Oriol y Canario.
Villarreal CF B: Bañuz, Felipe, Galas, J. Ramírez, Tano, Marc Mateu, Aleix, Antón, Fran Sol, Pablo, Jose Naranjo.
Árbitre: Carlos Calderiña Pavón, assistit per Marc Padrós i Pablo Horacio.
Gols: 1-0 (35′): Riau. 2-0 (62′): Sotan. 3-0 (89′): Ernest.
Camp: Nova Creu Alta, 500 espectadors.

Foto portada: celebració d’un dels gols, aquesta tarda. Autor: R.Benet.