El Sabadell guanya al Saragossa per 1 a 0

El Sabadell continua fort a casa. Els arlequinats fan de la Nova Creu Alta el seu gran argument per sumar i competir per sortir de la zona de descens i guanyen el Saragossa malgrat fallar un penalti. Els d’Olmo fan un bon partit.

El Sabadell ha tancat un bon partit aquest dissabte a la Nova Creu Alta i han aconseguit sumar els tres punts davant uns dels principals equipos de la Segona Divisió. El Reial Saragossa s’ha anat de buit de Sabadell, després de perdre per 1 a 0. Gato, en el minut 59, ha fet l’únic gol del partit i s’ha redimit dels penalti que ha fallat aquest dissabte. El davanter ha fallat un penalti poc abans d’acabar la primera part, llançant-lo al pal. Però al minut 59 ha acabat una bona jugada de Collantes, el millor del partit,  i ha aconseguit fer un gol, que ha donat als d’Olmo una nova victòria a casa, que els permet empatar a punts  amb Girona i Jaén, competidors per sortir de les posicions de decens a Segona Divisió B.

El Sabadell ha tancat un bon partit, tant en atac com en defensa, amb molts poques ocasions d’un Reial Saragossa impotent. El Sabadell tanca a la Nova Creu Alta l’any 2013 amb tres punts i dirà adéu a aquest any dissabte vinent a Tenerife.

CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Carlos Hernández, Toni Lao, Ciércoles, Hidalgo (Llorente, min. 88), Longás (Sotan Tanabe, min. 77), Gato, Collantes i Aníbal (Edgar, min. 66).
Real Zaragoza: Leo Franco, Cortés, Álvaro, Laguardia, Rico, Movilla (Paglialunga, min. 61), Tarsi, Javi Álamo (Luis García, min. 68), Montañés, Víctor (Cidoncha, min. 45) i Roger.
Gols: 1-0, Gato (min. 58).
Àrbitre: Arias López (comitè càntabre). Ha amonestat pel Sabadell a Carlos Hernández (min. 44), Toni Lao (min. 56) i Ciércoles (min. 65) i pel Real Zaragoza a Movilla (min. 42) i Paglialunga (min. 72).
Incidències: 3.572 espectadors a la Nova Creu Alta.

Foto portada: Antonio Hidalgo i Movilla, durant el partit. Autor: C.E.Sabadell.