Ponferradina-Sabadell

El Sabadell no aixeca el cap (3-0)

El C.E. Sabadell continua sense reaccionar. Aquest diumenge en cap moment ha optat al partit i ha sortit gairebé humiliat de l’estadi del Toralín, on ha perdut per 3 a 0 i continuarà una jornada més cuer de la Liga Adelante.

El canvi d’actitud que havia mostrat l’equip la setmana passada, en l’estrena de Juan Carlos Mandià a la banqueta arlequinada, s’ha esfumat aquest diumenge. Els arlequinats no han tingut opcions en cap moment de sortir amb alguna cosa positiva de la seva visita a Ponferrada.

L’equip lleonés ha guanyat per 3 gols a 0 malgrat que fins avançada la segona meitat el resultat era molt més ajustat. Malgrat tot, però, en els darrers 45 minuts, quan el Sabadell es jugava el partit, ha estat incapaç de generar ocasions ni d’acostar-se a la porteria rival. Tot un partit desencoratjador, amb errades individuals, com en el primer gol de la ‘Ponfe’, col·lectives i una confiança sota mínims que Mandiá, almenys de moment, no ha aconseguit canviar. El 2 a 0 ha deixat enfonsada la moral de l’equip arlequinat i ha tancat del tot el partit. L’expulsió de Crespí al minut 82 i el tercer gol de la Ponferradina, de Sobrino al minut 87, no han fet més que deixar els arlequinats davant un mirall molt incòmode. Però l’equip no ha merescut més aquest diumenge.

Molt males sensacions al final i una final claríssima la setmana vinent a casa contra l’Alabés. No són pocs qui pensen que si no es sumen tres punts dissabte, la situació ja no serà recuperable.

En declaracions a Ràdio Sabadell, Mandiá ha assegurat que “ara no val lamentar-se i cal aixecar-se” i començar a pensar en el partit de la setmana vinent.

Ponferradina: Arrizabalaga, Carpio, Gaztañaga, Rueda, Berrocal, Yuri, Alan, Acorán, Andy, Pablo i Camille.
C.E.Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos Hdez, Crespí, Clerc, A. Hidalgo, Juanjo, Sotan, Gato, Marcos i Aníbal.
Gols: Pablo Infante (min. 17), Acorán (min. 76) i Sobrino (min. 86).