El Sabadell no falla a la Nova Creu Alta contra l’Sporting (2-0)

• Aníbal continua en el seu gran moment de forma marcant un gol més.

• L’expulsió de Santi Jara ha estat clau en el marcador.

Poc futbol vistós aquesta tarda a l’estadi. Però gran entrega i intensitat dels jugadors arlequinats davant un gran rival que lluita per l’ascens directe a Primera Divisió. Un gol d’Aníbal Zurdo i un altre de Tamudo en el tram final del partit han donat la victòria arlequinada.

Després d’un matí de germanor al Gol Sud de l’estadi amb una botifarrada organitzada per la Federació de penyes del club per a tots els socis, i aficionats del Sabadell, tocava obrir les portes del temple arlequinat per veure’s les cares davant l’Sporting de Gijón.

Un partit que tot i començar ha costat molt animar amb ocasions i bones combinacions a la grada, que tot i així ha estat animant incondicionalment durant tot el partit. Les ocasions no han arribat fins passada la primera mitja hora de joc quan Lora ha intentat soprendre a Nauzet des de dins l’àrea, però que per fortuna arlequinada ha sortit fora. El Sabadell, amb una mica més d’encert, però sense fortuna per aturada del porter suplent avui del conjunt asturià, i prèviament per falta en el salt d’Aníbal en el remat, anava apropant-se poc a poc a l’àrea. La primera meitat acabaria amb una última del conjunt blanc i vermell avui vestint amb la seva segona equipació.

La demostració de la solvència a casa, a la represa

Els dos equips han saltat al terreny de joc amb només 45 minuts per endavant. Els visitants han sortit amb un plantejament més ambiciós que els de Miquel Olmo, que tot i així han intentat mitjançant avui la tripleta atacant formada per Manuel Gato, Aníbal i Sotan Tanabe. El conjunt de Sandoval ha sortit a mossegar, ja que no podien permetre’s el luxe de perdre el seu tercer partit seguit aquesta temporada perquè els allunyaria massa de l’objectiu: l’ascens directe.

Tot i l’ambició de l’Sporting i el bon plantejament del Sabadell el marcador ha continuat igual que al descans (0-0). Però en el tram final del partit, una expulsió de Santi Jara, que tot just entrava des de la banqueta ha vist vermella directa per una entrada a Antonio Hidalgo, i tot ha canviat. Amb aquesta expulsió el Sabadell ha tingut l’oportunitat de jugar amb un home més durant 15 minuts, fins al final del partit.

Aníbal, de nou vital per al Sabadell. Foto: C.E.Sabadell

L’entrada de Collantes, avui suplent per les molèsties que arrossegava des del partit davant el Lugo, ha donat molta més explosivitat a l’equip al davant. Ell mateix ha donat l’assistència a Aníbal, que aquest cop ha definit com un autèntic killer i situant l’un a zero al marcador. Això ha passat al minut 85. Tres minuts més tard, Raúl Tamudo, que tornava a tenir minuts després de recuperar-se de les molèsties al turmell, ha respòs un cop més davant l’afició amb un gol. El de la sentència.

Amb aquesta victòria el Sabadell se situa vuitè, de nou a només un punt de la promoció d’ascens i a uns aproximadament quatre de la permanència virtual. Però el més important a vuit punts del descens que ara mateix marca l’Alcorcón, proper rival del Sabadell.

C.E.Sabadell: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Carlos Clerc; Juanjo, Longás, Hidalgo (Tamudo, min.85); Sotan Tanabe (Collantes, min.67), Gato i Aníbal (Martí Crespí, min.88).
Sporting: Alberto; Luis Hernández, Bernardo, Iván Hernández, Canella, Sergio Álvarez, Lora (Santi Jara, min.74), Nacho Cases (Mandi, min.76), Alex Barrera (Carmona, min.69), Isma López i Stefan Scepovic.
Gols: 1-0, min.85: Aníbal. 2-0, min. 88: Tamudo.
Àrbitre: Santos Pargaña (comitè andalús). Targeta vermella al visitant Santi Jara (min.75).

Foto portada: un moment del partit. Autor: LFP.