Sabadell-Numancia

El Sabadell perd amb claredat amb el Numància (0-3) i segueix amb zero punts

ñ

Si vols patrocinar la secció contacta amb direccio@isabadell.cat

Tercera derrota consecutiva aquesta temporada en les tres jornades disputades fins ara a la Segona Divisió. El conjunt de Miquel Olmo ha estat dominat per un Numància que ha arribat a Sabadell en igualtat de condicions i de necessitats. Els arlequinats no han fet un bon partit i, tampoc ha donat bons moments a una afició que ha acabat enfadada amb la dinàmica de l’equip.

Ni el nom del rival ni els àrbitres han participat en la derrota que el Sabadell s’ha guanyat al terreny de joc davant un bon Numància que ha portat les regnes durant tot el partit. De fet, als primers minuts de partit ja ha gaudit d’una ocasió clara de gol que, per sort, un inspiradíssim Nauzet ha evitat. I als pocs minuts han estavellat una pilota al travesser. Juanto Ortuño, titular en el partit com ha home gol, ha gaudit d’una molt bona ocasió dins l’àrea que ha acabat fora per molt poc. De nou el porter canari Nauzet Pérez que, partit a partit, va agafant el rol de ‘Sant’, ha aturat a Sergi Enrich un xut enviant-lo a córner. I del servei de cantonada ha sortit el primer gol del partit. El mateix jugador que provocava el córner, ha inaugurat el marcador lliure de marca.

El Sabadell no ha gaudit de cap gran ocasió manifesta de gol i, tot el que ha arribat, no ha estat ben triangulat. D’una pèrdua al mig del camp ha nascut el segon gol del partit. Una gran jugada de Vicente Pérez que tot just entrava al terreny de joc, ha assistit a Brian, el davanter que tant volia el Centre d’Esports i que avui no ha fallat davant de Nauzet deixant el partit gairebé sentenciat.

Tot i els canvis, cap reacció

Al descans Miquel Olmo que avui ha vist el seu primer partit des de la grada dels dos que li queden de sanció, ha mogut fitxes per intentar millorar la imatge donada fins aleshores i intentar esgarrapar com a mínim un punt que ara, fa tanta falta. El lateral Riau ha assegut a Víctor Espasandín i Aridai ha entrat per un Sotan que avui no ha estat gens inspirat. Tot i això el partit ha seguit tal i com els de Anquela han volgut. També com a la primera meitat, ha arribat un gol matiner. Una jugada a pilota parada a la frontal de l’àrea ha sentenciat el partit amb un gol d’estratègia, on Juanma ha pogut rematar a plaer.

Amb el partit més que sentenciat, els de Miquel Olmo no han pogut generar més ocasions amb un Numància fort defensivament i tirant de picardia esgarrapant els màxims minuts possibles.

No podem fer les concessions com les que hem fet avui. Nosaltres no li podem perdre la cara al partit fins al final, i avui ho hem fet”, ha afegit al respecte”, ha assegurat Miquel Olmo en roda de premsa. “Hem d’interpretar el partit d’avui com una situació atípica i anòmala. És difícil fer-ho pitjor”, ha explicat.

La propera cita dels arlequinats és dimecres a les 20:00 hores davant el Múrcia en l’estrena a la Copa del Rei a l’estadi de La Nueva Condomina. El proper partit de Lliga és a Saragossa, el proper diumenge a les 17 hores.

CE Sabadell: Nauzet, Víctor (Riau, 46′), Crespí, Kiko Olivas, Cristian, Javi Hervás (Longás, 67′), Eguaras, Sotan (Aridai, 46′), Gato, Collantes i Juanto.
CD Numància: Biel Ribas, Ripa, Pedraza (Íñigo Pérez, 62′), Regalón, Palanca, Braian R., Juanma, Isidoro, Natalio (Vicente, 30′), A. Tomás i Sergi Enrich (Gerrit, 80′).
Camp: Nova Creu Alta, 3.348 espectadors.
Gols: 0-1 (16′): Sergi Enrich. 0-2 (38′): Braian. 0-3 (48′): Juanma.
Àrbitre: Areces Franco, comitè asturià. Grogues a Riau; Natalio, Pedraza, Palanca, Íñigo Pérez, Ripa.

Foto portada: un instant del partit. Autor: Juanma Peláez.