Sevilla-Sabadell

El Sevilla goleja de nou al Sabadell (5-1)

• Els sevillistes passen per sobre dels arlequinats en la segona part.

• L’eliminatòria copera acaba amb un escandalós 11-2 pels andalusos.

Després de que el Sabadell perdés tota possibilitat d’avançar ronda en aquests setzens de final de la Copa del Rei al partit d’anada, on els arlequinats van caure davant el Sevilla per un gol a sis, els d’Àlex Garcia afrontaven la tornada d’aquesta eliminatòria com a un premi, al jugar a un camp històric com el Sànchez Pizjuan, i amb la motivació dels jugadors de donar una bona impressió en el debut oficial del nou entrenador, després de la suspensió del partit de lliga del cap de setmana per la pluja.

L’entrenador arlequinat ha tret una alineació mixta de jugadors titulars i reserves, on Juanto repetia a la punta de atac i deixava clar que es el seu davanter referència, almenys fins la tornada de Tamudo.

Amb un estadi sevillista amb mitja entrada, el partit ha començat sense un dominador clar, amb la sensació de que el encontre era per gaudir i no fer-se mal. El quadre local ha tingut la primera ocasió a peus de Gameiro, però el seu xut s’estavellava a la xarxa de la porteria de Nauzet. Però el primer en marcar ha sigut el Sabadell, gràcies a un penal transformat per Collantes, al que li havien fet caure al àrea local. Però a partir d’aquest moment, al minut 20, el Sevilla s’ha posat el mono de treball i ha sotmès al Sabadell. Abans del descans, Gameiro empatava el partit.

La segona meitat ha sigut una allau sevillista. Els d’Àlex Garcia han estat esborrats del camp i Iago Aspas ha sigut la gran figura del partit. El davanter gallec ha marcat un triplet en quatre minuts, els que comprenen del minut 60 al 64. Un sol jugador ha acabat amb les opcions de guanyar dels arlequinats en un tres i no res. Deulofeu, a falta de nou minuts pel final, ha fet el 5-1 definitiu.

Una eliminatòria que els vallesans afrontaven amb il•lusió, però que es va convertir en un malson. Àlex Garcia ha parlat després en sala de premsa:

L’equip mai ha de baixar els braços. Els dos gols seguits ens ha fet molt de mal, tot i que la primera part hem competit”.

El nou tècnic arlequinat ha debutat amb mal peu, tot i que cal posar el partit en el seu context, ja que els sabadellencs no tenien opcions reals d’aixecar l’eliminatòria i la diferència de categoria i pressupost entre uns i altres. Toca pensar en la realitat de l’equip, el partit del pròxim diumenge.

Sevilla FC: Rico, Figueiras, Arribas, Kolo, F. Navarro, Reyes (Deulofeu, 71′), Cristóforo, Cotán (Tena, 83′), Denis, Iago Aspas i Gameiro (Juan Muñoz, 76′).
CE Sabadell: Nauzet, Víctor, Crespi, K.Olivas, Agus, Eguaras, A.Hidalgo (Yerai, 59′), Sotan, Aridai (Marcos, 75′), Collantes (Lucas Porcar, 66′) i Juanto.
Goles: 0-1 (21′): Collantes. 1-1 (34′): Gameiro. 2-1 (58′): Iago Aspas. 3-1 (59′): Iago Aspos. 4-1 (62′): Iago Aspas. 5-1 (80′): Deulofeu.
Àrbitre: Gil Manzano, col·legi extremeny. Grogues a Kolo; Antonio Hidalgo, Aridai, Sotan, Eguaras.

Foto portada: Nauzet, en una acció del partit. Autor: C.E.Sabadell / cedida.