Els gols d’Aníbal Zurdo i Tanabe dobleguen el Còrdova (3-2)

• Els arlequinats han sumat tres punts transcendentals per acostar-se més a l’objectiu de la permanència.

• Un doblet d’Aníbal reafirma el seu bon estat de forma, sumant 11 gols aquesta temporades.

El Sabadell suma tres punts molt importants a la Nova Creu Alta davant del Còrdova (3-2). Tot i que els arlequinats han encaixat un gol ben aviat, s’ha pogut veure un partit obert i trepidant que ha acabat amb un doblet d’Aníbal i un gol de Sotan. Els arlequinats agafen aire a la classificació.

Bon partit de futbol el que s’ha pogut veure aquesta tarda a l’estadi creualtenc. Tot i no superar els 4.000 mil espectadors (avui 3.604 a les graderies) s’ha pogut gaudir d’un bon ambient amb els pocs que, tot i la pluja que ha caigut abans del partit, han decidit anar-hi.

L’inici de l’enfrontament començaria amb un conjunt visitant dominant la pilota, i amb un Sabadell conscient de les dificultats que té sense pilota, sent molt intensos alhora de recuperar la possessió que el Còrdova volia. La primera ocasió seria per López Silva; Hidalgo avui capità i titular, l’ha tret sota pals. La segona del partit, als divuit minuts de la primera meitat també tindria color blanc i verd. Aquesta ha acabat amb gol, després d’un rebot al cos de Juanjo, que Nieto només ha hagut d’empentar-la (0-1).

El Sabadell sense complexes després del gol ha estat molt atent i seguint fidel a l’estil de joc que quan les coses s’han fet bé, tan els ha funcionat. Kiko Olivas ha provat sorprendre Saizar amb un cop de cap i aquest ha sortit fora. Qui sorprendria al porter i també a tota la defensa seria Aníbal, que amb un gran cop de cap després d’una gran centrada de Carlos Clerc establia l’empat al marcador a falta de sis minuts pel descans. L’electrònic no s’ha mogut més fins que els jugadors han anat camí als vestidors.

Doblet, gol de reivindicació i patiment

La segona part ha estat clau per el desenllaç del partit. Des del primer minut els homes de Miquel Olmo han sortit a buscar el gol per desfer l’empat. Només tres minuts després de començar el segon temps, Collantes ha centrat a Sotan Tanabe que defineix davant Saizar, també a l’àrea petita encarrilant la victòria arlequinada, fent el seu primer gol com a arlequinat a l’estadi davant l’afició (el tercer en el seu compte personal).

El mateix Collantes, que si durant pràcticament tota la primera meitat intentava sortir-se’n ell sol de la defensa andalusa mitjançant jugades individuals, a la segona part sumaria dues assistències de gol. Aquest cop a Aníbal, qui sentenciaria el partit per part dels arlequinats amb el 3-1. El resultat però no seria definitiu. Encara l’estadi hauria de patir. Xisco, el davanter balear retallaria distàncies amb el (3-2). Sotan Tanabe ha desaprofitat una ocasió clara de gol a porteria buida en el tram final.

Victòria molt important dels arlequinats per pensar ja en el proper rival la setmana vinent, el CD Lugo Dissabte a les 17:00 hores, també al temple arlequinat, d’on aquesta temporada volen pocs punts.

Sabadell: Nauzet; Cristian, Carlos Hernández, Kiko Olivas, Clerc; Juanjo, Hidalgo (Moha, m.63); Collantes, Sotan, Longás (Martí Crespí, m.87); i Aníbal (Édgar, m.76).
Còrdova: Saizar; Gunino, Bernardo, Bravo, De Los Reyes; Luso (Pelayo, m.80), Abel; Nieto (Mendi, m.76), Uli Dávila (Juanlu, m.69), López Silva; i Xisco.
Gols: 0-1, M.18: Nieto; 1-1, M.40: Aníbal; 2-1, M.48: Sotan; 3-1, M.65: Aníbal; 3-2, M.71: Xisco
Àrbitre: Muñoz Mayordomo (comité castellà-mancheg). Ha amonestat a Longás, Moha i Carlos Hernández per els locals, i Bravo i Xisco per els visitants.
Incidències: 3.604 espectadors a la Nova Creu Alta.