Empats amb finals d’infart dels equips sabadellencs

• El Club Natació empata a casa contra el Premià de Mar (4-4)

• Empat de l’Escola Pia a Sant Cugat (3-3) amb dos gols als últims 15 segons

El Natació Sabadell empata a Cal Balsach contra el Cover Premià de Mar amb uns 5 últims minuts un qualsevol dels dos equips s’hagués pogut endur els 3 punts. L’Escola Pia empata a la pista del Sant Cugat un partit que, a falta de 15 segons, perdia 3 a 1.

Partit molt igualat a Cal Balsach, on cap dels dos conjunts n’ha estat el dominador clar. A la primera part, el conjunt visitant, el Cover Premià de Mar, ha tingut la possessió de la pilota. Tot i així ha estat el Club Natació qui, per mitjà del capità Arnau Casabon, ha obert el marcador. El Cover però, no ha trigat en reaccionar i ràpidament ha empatat el partit. La possessió de la pilota i la major intensitat fins i tot ha permès al conjunt visitant remuntar situant l’1 a 2, però els locals no han abaixat els braços i Rubén Collado ha aprofitat un rebot per tornar de nou l’empat al marcador. Un 2 a 2 amb el que els jugador han enfilat camí de vestidors i que donava fe de la igualtat del partit.

A la segona part ha arribat la reacció dels locals, que han pres la possessió al Cover i han tingut nombroses ocasions, algunes de força clares, que no han pogut materialitzar. Els del maresme han aprofitat una d’aquestes ocasions per muntar una bona contra i fer, al minut 27, el 2 a 3. Tot i així, els de Jaro han reaccionat immediatament en una jugada col·lectiva molt ràpida al sacar des del mig del camp i Rubén Collado, de nou, ha fet el 3 a 3.

Un moment del partit.

Uns minuts més tard, al 33, ha estat el Natació Sabadell qui s’ha avançat en el marcador gràcies a un potent xut de Carlos des de fora de l’àrea. La igualtat del partit, però, s’ha deixat mostrar de nou amb el gol que ha suposat l’empat del Premià de Mar. A falta de 5 minuts i amb el 4 a 4 el marcador el partit ha estat una anada i tornada amb ocasions claríssimes pels dos equips: Carlos ha fallat un doble-penal i el Cover ha anotat un gol però fora de temps. Tot i les protestes dels visitants, el marcador no s’ha mogut. El Club Natació suma 1 punt contra un rival millor classificat, però és manté clavat a prop de la zona perillosa.

L’Escola Pia empata a Sant Cugat als últims segons

L’Escola Pia perdona i acaba empatant un partit als últims segons. Els de Donoso han començat amb molta intensitat el partit davant un Sant Cugat molt tancat al seu camp. Pepe Font, però, al minut 4 ha aconseguit avançar als de Sabadell i situar el 0 a 1. L’Escola Pia ho ha provat de totes les maneres però no ha pogut trencar de nou un Sant Cugat que, tancadíssim, ha aguantat el 0 a 1 fins al descans.

A la segona part, ha seguit la tònica de la primera. L’Escola Pia dominant el partit i el Sant Cugat replegat. Aquest cop però, els de Can Colapi han perdonat massa de cara a porteria i ho han acabat pagant: al minut 24, els locals han aprofitat un contraatac i han fet l’empat. Un reforç moral pels locals que han aprofitat que els de Donoso han fallat una ocasió molt clara i, de nou, en un contraatac ha capgirat el marcador situant el 2 a 1. A més, quan l’Escola Pia jugava amb el porter-jugador, els locals han fet el 3 a 1 en sorprendre en una jugada de córner.

Els sabadellencs però, mai han tirat la tovallola i el final ha sigut d’infart. A falta de 15 segons, Pepe Font ha retallat diferències fent el 2 a 3 i a falta de 5 dècimes, una pilota penjada ha servit a Pepe Font, de nou, per situar l’empat en el marcador. Un Pepe Font que no para de marcar i segueix al capdavant de la classificació de màxims golejadors amb 31 dianes. Empat a la pista d’un Sant Cugat, que tot i ser cuer, no té res a veure amb el de la primera volta. Tot i l’inesperat empat, els de Can Colapi mantenen la quarta posició a falta del partit que el Montcada (amb 2 punts menys) disputarà contra el Ràpid de Santa Coloma el pròxim 6 de febrer.

Club Natació Sabadell 4 – 4 Cover Premià de Mar

CN Sabadell: Isaac, Arnau Casabon, Carlos, Rubén Collado, Jordi Lozano, Rubén Fuentes, David, Jaume, Pep Girvent, Pau Puigdomènech, Alberto
C. Premià de Mar: Esteve, Carlos, Marc López, Héctor, Gordillo, Martín Mestres, Mau, Jordi Calderón, Quimet Cisa
Gols: Arnau Casabon, Carlos, Rubén Collado (2), Marc López (2), Gordillo, Mau
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Isaac, Arnau Casabon i Rubén Collado del Club Natació i a Héctor, Martín Mestres i Quimet Cisa del Premià de Mar. A més, ha expulsat per doble targeta groga a Pau Puigdomènech i amb vermella directa a David, tots dos del Club Natació Sabadell.

Sant Cugat Futbol Sala 3 – 3 Club Esportiu Escola Pia

Sant Cugat FS: Carlos Suay, Xaus, Pol, Marc Casas, Xavi, Palau, Jordi, Isaac, Pau Savé, Enric, Richi
CE Escola Pia: Jordi Font, Pol Viada, Pepe Font, Sergi, Torras, Llorenç, Xarau, Oriol Comadran, Carles Comadran, Jordi Sardà
Gols: Marc Casas, Jordi, Isaac, Pepe Font (3)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Xaus, Marc Casas, Palau i Pau Savé del Sant Cugat i a Pol Viada, Pepe Font, Oriol Comadran i Jordi Sardà de l’Escola Pia.