CN Sabadell

Es manté la classificació tot i les dues derrotes d’aquesta jornada

• Álvaro González s’estrena a casa amb derrota (3-6).

• L’Escola Pia pateix la segona derrota de la temporada a Salou (2-1).

El Club Natació Sabadell cau a casa davant el Pallejà i s’allunya encara més de la salvació, ara a 11 punts. L’Escola Pia perdona i acaba perdent a Salou a l’últim minut.

Els d’Álvaro González han sortit poc concentrats al parquet de Cal Balsach i en pocs minuts han arribat les primeres ocasions visitants. Álex Marcos amb una gran aturada ha aconseguit salvar el primer als primers segons però no ha pogut evitar el gol d’Héctor Cano que ha rematat sol en un error de marcatge. Amb el 0 a 1, els locals han quedat desconcertats i el Pallejà ho ha aprofitat per seguir pressionant en busca del segon. Després d’una pilota al pal, els visitants no han fallat i, al minut 2, Jorge Estebánez ha fet el segon pels del Baix Llobregat. Amb un mal inici, Álvaro González ha demanat un minut de temps mort per redreçar el match. A la represa, la dinàmica del partit ha canviat completament. Els nedadors han recuperat gran part de la possessió i han arribat les ocasions. I amb les ocasions, el primer gol, obra del capità, Arnau Casabon. Amb l’1 a 2, els de Sabadell han incrementat la pressió a camp rival, sobretot de la mà d’un Aitor Rodríguez molt intens que ha aconseguit posar una marxa més en el joc local. Tot i així en els millors moments del Natació Sabadell ha arribat, de nou, un cop dur pels locals. En 1 minut, els visitants han anotat l’1 a 3 i l’1 a 4. Tot i així, el Club no li ha perdut la cara al partit i a falta de 4 minuts, Jaume Figueras ha fet el segon pels sabadellencs. Un 2 a 4 que ha permès als nedadors anar al descans amb esperances per a la segona meitat.

A la represa, però, els d’Álvaro González han tornat a sortir amb menys intensitat que el rival i els de Pallejà han situat al marcador un contundent 2 a 6 al marcador, amb dianes d’Héctor Cano i Raúl Ortiz. Resultat contundent pel Natació Sabadell que tot i aconseguir dominar la possessió de la pilota en gran part de la segona meitat, només ha aconseguit retallar distàncies mitjançant un golás de Jordi Lozano. Els sabadellencs ho han intentat de totes les formes i amb el porter-jugador però no hi ha hagut temps per a més. El resultat no s’ha mogut i el 3 a 6 ha confirmat la primera derrota a casa de l’etapa d’Álvaro González. Aquesta derrota, allunya encara més al Club Natació Sabadell de la salvació, que ara ja es troba a 11 punts.

L’Escola Pia cau a l’últim minut a Salou (2-1)

El partit ha començat a Salou amb molta intensitat i poc ordre. Les imprecisions dels de Pedro Donoso han permès als de Tarragona crear perill a través del contraatac. Tot i així, han sigut els de Sabadell els encarregats d’obrir la llauna. Jordi Torras, molt atent, ha fet amb un recuperació, al minut 10, el 0 a 1. Amb el gol, els de Can Colapi s’han centrat i el domini ha minvat encara més cap al cantó visitant, fet que ha provocat que arribessin més ocasions clares per part del conjunt col·legial. Malgrat tot els sabadellencs han perdonat algunes ocasions molt clares per fer el segon. A més, al minut 13, el partit s’ha posat més de cara pels visitants amb l’expulsió del capità local, Dani López. Tot i així, l’Escola Pia no ha acabat de trobar l’encert i no ha aprofitat la superioritat d’efectius per eixamplar la diferència. Fins i tot, Jordi Sardà ha enviat un doble-penal al pal a falta de dos minuts. Tot i les nombroses ocasions, l’Escola Pia ha marxat al vestuari amb 0 a 1 al marcador i perdonant el segon.

Ja diuen que qui perdona, l’acaba pagant i així ha sigut. Tot i sortir concentrats, els de Can Colapi han vist com, malgrat disposar de més ocasions per fer el 0 a 2, han sigut els locals els que han fet l’empat a 1. Adrián Morales ha caçat un rebot i ha situat l’1 a 1 al marcador al minut 26. Amb l’empat a l’electrònic el partit ha embogit i les ocasions han estat pels dos equips. Tot i així, ha sigut de nou l’Escola Pia, qui n’ha tingut dues de claríssimes que no ha aconseguit transformar en el gol de la victòria. A falta d’1 minut, els tarragonins sí que han sabut resoldre, i aprofitant una pèrdua a camp propi dels visitants, novament Adrián Morales, ha situat l’1 a 2 definitiu. Tot i sortir amb el porter-jugador, els de Pedro Donoso no han tingut temps per a la reacció i d’aquesta forma s’ha confirmat la segona derrota de la temporada. Tot i no sumar, els sabadellencs segueixen liderant la categoria de bronze amb 29 punts, a 3 del segon, el filial del Marfil Santa Coloma.

Club Natació Sabadell 3 – 6 Club de Futbol Sala Pallejà

CN Sabadell: Álex Marcos, Arnau Casabon, Pep Girvent, Jordi Lozano, Carlitos, Wiki, Jaume Figueras, Marc García, Aitor Rodríguez, Pau Puigdomènech, Marc Torras.
CFS Pallejà: José García, Jorge Estebánez, Óscar Santos, Josep Coca, Raúl Ortiz, Héctor Cano, Jonathan Cifuentes, Carlos López, Ponche, Wesley, Juanma Vega.
Gols: Héctor Cano (0-1, min. 1), Jorge Estebánez (0-2, min. 2), Arnau Casabon (1-2, min. 8), Raúl Ortiz (1-3, min. 9), Héctor Cano (1-4, min. 10), Jaume Figueras (2-4, min. 16), Héctor Cano (2-5, min. 22), Raúl Ortiz (2-6, min. 24), Jordi Lozano (3-6, min. 36).
Incidències:

Club Salou Futbol Sala 2 – 1 Club Esportiu Escola Pia

Club Salou FS: Edu Pàmies, Pepo, Dani López, Omar Sehrrini, Jordi Llorens, Mario Sena, Pol Aragonès, Toni Ros, Adrián Morales, Albert Chàfer, Aitor Vega, Chus López.
CE Escola Pia: Jordi Font, Carles Comadran, Sergi Ruiz, Santi Sardà, Jordi Sardà, Oriol Comadran, Jordi Torras, Marc Pagès, Dani Castro, Àlex Germán, Santi Bertolín.
Gols: Jordi Torras (0-1, min. 10), Adrián Morales (1-1, min. 26) Adrián Morales (2-1, min. 39).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga al visitant Carles Comadran i ha expulsat al capità local, Dani López.