El CN Sabadell ha guanyat el derbi. Autor: J.Sánchez

Futbol sala: el Club guanya el derbi a Can Colapi

El Club Natació Sabadell ha guanyat per 3-5 el derbi davant l’Escola Pia en la quarta jornada del grup 3 de Segona B. Ambientàs a la grada amb les dues aficions ocupant una planta del pavelló del carrer Garcilaso que un cop més queda petit quan hi ha un derbi. Dos gols d’Alejandro en els últims instants han decantat la balança per l’equip nedador en la primera victòria de la temporada.

La pista de Can Colapi ha vist d’entrada un golàs de Lenny que posava el primer i únic avantatge als de Pedro Donoso. El Club ha aguantat la pressió inicial col·legial i al minut 8 ha arribat l’empat d’Adrià. La igualtat s’ha mantingut durant una estona amb anades i tornades d’una porteria a l’altra.

Ambientàs al pavelló de Can Colapi. Autor: J.Sánchez

La mala fortuna, en forma d’autogol de Lenny i una fulgurant contra amb rematada final de Quim, ha situat l’1 a 3 pel Club. Els locals han respirat abans del descans amb el 2-3 de Peluca.

Intensitat fins al trepidant final

L’Escola Pia ha dominat durant bona part de la segona part amb la necessitat extra que suposa anar per darrere del marcador. Han estat 15 minuts de pressió amb ocasions que s’han repartit en ambdues bandes. La tensió provocava que les faltes dels dos equips fessin que quan faltaven 6 minuts, Escola Pia i Club Natació arribessin al bonus de 5 faltes.

Els de Pedro Donoso han aprofitat una bona jugada col·lectiva per empatar a 3 amb rematada final d’Aleix. Tot tornava a començar amb 5 minuts pel final. L’Escola Pia ha tingut un doble penal per posar el partit al seu abast. Josep ha aturat el llançament d’Arnau.

Amb 3-3, Arnau ha tingut l’opció per fer el quart pels locals però ha aturat Josep. Autor: J.Sánchez

El Club no ha desaprofitat la seva oportunitat i un xut creuat d’Alejandro ha donat el 3-4 a manca de tres minuts. Els locals han arriscat amb porter-jugador i han fallat una clara opció per l’empat. A quatre segons pel final, Alejandro des del seu camp ha fet el definitiu 3-5.

És la primera victòria pel Club d’Adri Sánchez després de tres empats inicials i queda amb 6 punts. L’Escola Pia queda amb 4 punts en 4 partits.

L’Escola Pia al final del partit. Autor:J.Sánchez
El Club ha celebrat el triomf al final. Autor: J.Sánchez

Al final del partit i després de l’intensitat dels 40 minuts, fair-play entre els jugadors d’ambdos equips.

Foto portada: El gol d’Alejandro que posava el 3-4 al marcador. Autor: J.Sánchez