Alegria del Can Rull Rómulo Tronchoni: Autor: Can Rull RT

El Can Rull remunta al Sabadell Nord en un derbi amb ambient, emoció, tanganes, expulsions i gols

Un derbi dels de tota la vida per iniciar la temporada al futbol territoriala Segona Catalana. El Can Rull Rómulo Tronchoni ha guanyat 2-1 al Sabadell Nord en un derbi apassionant entre els equips dels barris de Can Rull i Ca n’Oriac. El Sabadell Nord ho tenia tot de cara amb 0-1 (Kevin del Corral) i un jugador de més al descans. Però els locals han remuntat amb gols de ‘Lucho’ Suarez i Javi Marcos al 96. Ambient, emoció, tanganes, expulsions, gols i molt poca llum.

Can Rull-Rómulo Tronchoni (abans Can Rull, Rómulo o Tronchoni) i Sabadell Nord (abans San Juliàn, Ca n’Oriac, Royal) han marcat la història del futbol a la ciutat igual que a la zona Sud, la Sabadellenca (abans, Penya Los Merengues, Comerç Creu, Espronceda i Campoamor); a Torre-romeu (Tibidabo i el desaparegut Carolinense) Planadeu Roureda (abans La Planada, Can Deu i Roureda) o els irreductibles del Llano de Can Puiggener.

Derbi de tot

Són derbis de sentiment que d’un temps aquí havíen quedat en una versió light especialment des de les fusions. Aquest dissabte s’ha viscut un derbi dels de tota la vida. D’entrada amb un gran ambient al Municipal de Can Rull. Les dues aficions han creat un bon ambient mentre al camp la lògica de la rivalitat ha provocat més d’una tangana al llarg del partit. Un partit amb tres gols i tres expulsions i sobretot amb molta emoció.

El Sabadell Nord de David Campuzano ha tingut la clau del partit en una primera part en què han sabut aprofitar el seu moment per marcar la diferència.

Els jugadors del Sabadell Nord celebrant el gol del capità Kevin del Corral. Autor: J.S.

Pràcticament, a l’última jugada abans del descans, ha arribat la targeta vermella directa a Edgar. Totalment merescuda i innecessària la seva entrada. El llançament de falta des del mig del camp ha trobat la perfecta definició de Kevin del Corral, en el seu retorn al Sabadell Nord per fer el 0-1.

Reacció i remuntada

La segona part ha començat ja amb el hàndicap per tots dos equips de la deficient il·luminació que hi ha al camp. Una circumstància que és habitual a la majoria d’escenaris de la ciutat. El Sabadell Nord no ha sabut aprofitar la superioritat numèrica i el Can Rull de José Maria Garcia ‘Numosky’ ha començat a crear perill sobre la porteria de Roger.

El minut 82, Marc ‘Lucho’ Suàrez ha tingut la fortuna que li havia faltat al Can Rull fins a aquell moment per marcar de rebot sobre la sortida del porter l’1 a 1. L’emoció s’ha multiplicat amb anades i tornades a les dues porteries. Al minut 96, Marc Duran ha fet una falta i ha vist la segona groga i, per tant, l’expulsió. La protesta de Jon Comellas ha deixat amb 9 els de la zona Nord. El llançament ha trobat el cap de Javi Marcos per fer el 2-1 al minut 97 i embogir el Municipal de Can Rull.

Victòria justa en un derbi dels que fan afició. Aquest grup 4B de Segona Catalana promet emocions fortes

Fitxa tècnica:

Can Rull RT: Lluri; Dani Garcia, Aleix, Mallen, Rosel, Edgar, Alejandro Soto, Dani Domínguez, Lucho Suarez, Manolo, Ramón (Marcos, Marc Alfonso, Bellón).
Sabadell Nord: Roger: Johhny, Montero, Luque, Campos, Siriki, Kevin, Raya, Sergio, Ivan Garcia, Alex (Escribano, Ayman, Marc Duran, Jon Comellas, Sergi):
Arbitre: Carmona: TG a Suarez, Aleix, Alfonso, David, Manolo/Raya, Marc Duran. TV: Edgar (m.44)/Marc Duran (96) i Jon Comellas (96).
Gols: 0-1, m.44: Kevin del Corral; 1-1, m.82: Lucho Suárez; 2-1, m.97: Javi Marcos.

Empat del Tibidabo a Terrassa

Per la seva part, el Tibidabo Torre Romeu ha empatat a 2 al camp del Natació Terrassa. Els egarencs s’han avançat per dos cops (1-0, 2-1 al descans). Abel (m.39) ha marcat el momentani 1-1 i a 12 minuts del final, Toni Mesa ha fet el definitiu 2-2.

Tercera Catalana: Cercle Sabadellès – Les Fonts. 4-2; Peña Pajaril – Planadeu Roureda A : 0-2

Foto portada: El vestidor del Can Rull Rómulo Tronchoni al final del partit. Autor: Can Rull RT