El Sabadell B ha guanyat 5-6 al Berga (Foto CES Twitter)

Can Rull RT (2-6) i Sabadell B (5-6) guanyen a Calaf i Berga

El Can Rull-Rómulo Tronchoni amb quatre gols de Marc Suàrez – pitxitxi del grup quart de Segona Catalana – ha guanyat per 2-6 al Calaf i també amb mitja dotzena de gols, el líder Sabadell B ha guanyat per un increïble 5-6 al camp del Berga. Jaume Piñol amb un gol al minut 89 ha donat el triomf. Una categoria per sobre, el Sabadell Nord ha caigut a l’última jugada al camp de l’Horta en l’estrena de Carlos López a la banqueta dels de Ca n’Oriac.

El Sabadell B ha guanyat un partit de bojos a Berga per 5 a 6 i ho ha fet a més a l’últim minut. El líder guanyava per 0-3 a la mitja hora amb gols d’Ivan Bustamante i dos de Vladyslav Kopotun. El Berga ha replicat, concretament el seu jugador Salas, per marcar tres gols a la recta final de la primera part per arribar 3-3 al descans. La segona part ha continuat la bogeria amb dos gols de Jaume Piñol i Piti Belmonte per posar el 3-5. El Berga ha replicat amb dos gols de Noguera per igualar a 5 al minut 86. El filial ha tingut temps per donar el cop final amb el 5-6 de Piñol al 89 i amb la vermella per un jugador del Berga

Póker de Marc Suàrez

El Can Rull RT també ha marcat sis gols en un contundent triomf al camp del Calaf. El davanter Marc Suàrez ha estat el gran protagonista al marcar 4 dels 6 gols en una confirmació del seu olfacte golejador. Ja suma 11 gols en 10 partits. Aquesta temporada ja havia marcat un hat trick, tres gols davant el Tibidabo Torre Romeu.

Marc Suàrez fent el seu tercer gol. Foto J.Sànchez
Marc Suàrez ha marcat 4 gols pel Can Rull a Calaf i ja va fer 3 davant el Tibidabo. Foto. J.Sànchez

L’equip de Numosky també ha començat guanyat per 0-3 ja abans del quart d’hora. El Calaf ha fet l’1 a 3 però abans del descans, Marc Suàrez ha anotat el seu segon gol. A la segona part, encara ha completat el seu festival amb dos gols més. Ayoub i un autogol del Calaf ha completat els sis gols. El Can Rull es sisè amb 20 punts. El Tibidabo Torre Romeu ha descansat al primer partit de la segona volta.

Al grup cinquè, la UE Sabadellenca ha caigut per 2-1 davant la històrica Gramenet UD At. La ‘Grama’ s’ha avançat amb dos gols a l’hora de joc. Guillem Beteta va posar emoció als darrers minuts. La ‘Saba’ continua fora del descens amb 15.

Cinquena derrota del Sabadell Nord

Al grup segon de Primera Catalana, el Sabadell Nord ha perdut a l’últim minut per 2-1 davant l’Horta en l’estrena de Carlos López a la banqueta. No ha pogut variar la dinàmica de quatre derrotes i a més en un partit davant un rival directe per a permanència com és l’Horta.

Els barcelonins s’han avançat amb un gol de Sergi al minut 27 però a prop del descans, el polivalent Albert Luque ha donat aire als arlequinats per empatar el partit. L’equilibri s’han mantingut fins a pràcticament el final quan ha arribat el 2-1 al minut 89. Al primer partit de lliga, el Sabadell Nord va guanyar per 2-1 a l’Horta i, per tant, igualen l’average. El Sabadell Nord baixa a la penúltima posició amb 10 punts i la distancia sobre la permanència queda ara a 4 punts.

El Centre d’Esports, a cinc punts de la permanència i dos partits menys

Per la seva part, ha acabat virtualment la primera volta a Primera RFEF. Això si, al Sabadell li resten els dos partits que no ha pogut jugar aquesta setmana davant el Betis Deportivo i l’Albacete pels casos de covid dels dos rivals. El Sabadell és 18è amb 18 punts i només té per darrere al Betis B amb 11 i el Costa Brava amb 16. El Cornellà amb 23 punts és qui marca la permanència.

El pròxim partit del Sabadell serà aquest dimecres (20.00 hores) a casa davant l’Alcoyano de Toni Gabarre

Foto portada: El Sabadell B ha guanyat 5-6 al Berga. Autor: CES Twitter