Marc Suàrez fent el seu tercer gol. Foto J.Sànchez

El Can Rull RT guanya al Tibidabo en un espectacular derbi amb triplet de Suàrez

Espectacular. Així ha estat el derbi entre Can Rull-Rómulo Tronchoni i Tibidabo Torre-Romeu. Un partit dels de sempre, amb gols, emoció, bon joc i…joc net. I sobretot amb un protagonista, el davanter canrulenc, Marc Suàrez, que ha fet tres gols per ser clau a la victòria per 4-2. El Tibidabo ha lluitat fins al final.

Bon ambient al Municipal de Can Rull amb bona presència d’aficionats de Torre-romeu. Després d’un inici de respecte mutu, al minut 22 ha arribat l’1 a 0. Una gran passada de Manolo – Modric pel president Murciano – l’ha convertida en gol Marc Suàrez elevant la pilota sobre Xavi. El Can Rull no s’ha conformat amb la mínima renda i una gran combinació entre Manolo, Soto i Suàrez ha acabat amb el segon gol del 9 arlequinat. Minuts abans havia pogut fer un altre. Amb 2-0 s’ha arribat al descans.

A la segona part, el Tibidabo s’ha llençat pel partit i això ha provocat que es veiessin força ocasions amb el Can Rull jugant al contracop. Al minut 65 un golàs de Xavi Muñoz ha servit per posar emoció amb el 2-1.

Els jugadors del Tibidabo després de fer el 2-1 obra de Xavi Muñoz (Foto. J.Sànchez)

Fins al minut 90 s’han vist tres gols, i al temps de prolongació s’han vist tres més. El 3-1 de Marc Suàrez  completava el seu triplet i semblava sentenciar el matx, però al 92, un autogol donava esperances als de Leoncio. Al 95 ha arribat la sentència amb el 4-2 d’Ayoub.

El Can Rull de Numosky avança a la classificació amb 10 punts i és vuitè mentre que el Tibidabo ara és novè amb 9 punts. Molt lluny queda el líder Sabadell B amb 18 punts

El Sabadell B goleja; derrota de la Sabadellenca

En l’altre partit del grup IV de Segona Catalana, el líder Sabadell B també ha guanyat marcant quatre gols al derbi vallesà davant el Can Tries (0-4) i és més líder del grup. Un doblet de Carles Fernàndez i un altre de Vladislav Kopotun han deixat el 0-3 al descans. Ramoneda ha fet al quart a la segona part.

Al grup cinquè de Segona Catalana, la Sabadellenca ha caigut per 5-2 al camp del Lloreda. Els de la zona sud han començat perdent però Oriol ha empatat a 1 al 25. En només quatre minuts – del 32 al 36- han encaixat tres gols (4-1). Joel ha reduït distàncies abans del descans (4-2). El cinquè del Lloreda al 51′ ha sentenciat el matx.

Derrota del Sabadell Nord a Rubí (3-0)

A Primera Catalana, el Sabadell Nord ha perdut per un enganyós 3-0 davant el Rubí al derbi vallesà. Els tres gols rubinencs han arribat després del minut 65. L’entrenador Pablo Becerril ha estat expulsat coincidint amb el penal que ha suposat el 2-0.