El Sabadell-UD Logroñés es jugarà el 22 de març

Els 43 minuts pendents del Sabadell – UD Logroñés es jugaràn el dimecres 22 de març a les 19 hores a l’ Estadi.  El partit es va suspendre el passat diumenge amb 1-0 al marcador com a consequencia de la pluja que va caure entre el descans i l’inici del segon temps. El ‘minipartit’ queda enmig del match a Bilbao (18 març) i davant el filial basc i el dissabte 25 a casa davant el Barça At.

La Federació Espanyola de Futbol ha fet oficial aquest divendres l’horari d’un partit vital pel futur del Centre d’Esports. El Sabadell es ara mateix amb 27 punts a 3 del Real Unión d’Irún, equip que ara mateix és al límit de la permanència. Precisament, aquest diumenge (12 hores), tots dos juguen a l’Stadium Gal basc.

El Sabadell està concentrat en el partit de diumenge on tornarà a la convocatoria Alberto Fernández després de complir el partit de sanció per l’expulsió soferta davant l’Eldense. Per la seva part, l’entrenador Miki Lladó no podrà ser a la banqueta i complirà el segon i últim partit de sanció per la vermella que li va treure l’arbitre Lax Franco a Elda. Queda pendent saber encara la sanció per les seves declaracions post-partit al camp Pepico Amat.

Miki Lladó ha dit la seva aquest divendres sobre el partit de diumenge a Irún

“El Real Unión és un equip amb recursos per a dominar-te. Espero un partit en el qual ens surtin a buscar i penso que ens intentaran atacar l’àrea. Hem preparat el partit i els hem vist bé. Estem en constant evolució i intentant aportar més matisos en atac. No volem perdre consistència defensiva perquè estem sent un equip sòlid. És el moment de fer una passa endavant i veig a la gent amb confiança”

El següent compromís a casa serà a l’Estadi, diumenge 12 de març a les 19 hores davant el Murcia

Foto portada: Corbalán durant el partit davant el Logroñés. Autora: Sendy Dihor