Herrera marca el gol de l’any abans de la suspensió per la pluja

Waterpolo a la Nova Creu Alta. El Sabadell – UD Logroñés d’aquest 26 de febrer es recordarà durant molt temps. I això que només ha durat 47 minuts. Els arlequinats guanyaven per 1-0 gràcies a un gol estratosfèric de Cristian Herrera des del mig del camp amb la pilota que ha volat fins a la xarxa en cinc segons. Abans dels dos minuts de la segona part i en ple aiguat, l’àrbitre Bestard Severa ha suspès el partit.

La crònica dels primers 45 minuts queda pràcticament en un segon terme. I això que l’equip dirigit per Gerard Bofill – segon entrenador – per la sanció de Miki Lladó ha fet una notable primera part. Morgado ha avisat amb un cop de cap a la sortida d’un córner al minut 4. Astals ha tingut la més clara, però el jove porter visitant Daza ha evitat el gol. També Guillem Molina en un xut des de 35 metres massa alt i Pau Víctor amb el mateix destí.

Pau Víctor molt actiu al primer temps. Autora: Sendy Dihor

La UD Logroñés només ha tingut un xut llunyà que ha refusat el porter Ortolà a córner com a única ocasió. Sense dubte, un dels pitjors equips que ha vingut aquesta temporada. Era un duel entre el Sabadell, cinquè per la cua, i els visitants, tercer per la cua.

Diluvi i golàs

Al descans ha començat a ploure amb intensitat sobre la ‘gespa’ de la Nova Creu Alta. L’operari encarregat de drenar l’aigua caiguda s’ha mullat de valent durant aquest quart d’hora. L’àrbitre i els jugadors han entrat al terreny de joc, però ràpidament han tornat als vestidors. Cinc minuts més tard han sortit per iniciar el curt segon temps.

La primera suspensió ha estat en l’intent d’iniciar-se el segon temps. Autor: J.S.

El Sabadell ha tret de centre. Cristian Herrera des de 50 metres ha vist avançat el porter visitant Daza. I ha fet el gol de la temporada amb una celebració boja aprofitant la gespa mullada. Un gol tan llunyà es fa difícil recordar en la centenària història arlequinada.

L’autèntica bogeria arlequinada per a l’1 a 0 en cinc segons. Ni dos minuts ha durat l’inici del segon temps. El partit s’ha suspès mitja hora després amb l’anunci minuts abans que el partit es tornaria a jugar, però definitivament no ha estat així.

La imatge del terreny de joc durant la pluja d’aiguaneu que ha caigut. Autora: Sendy Dihor

Ara tocarà esperar quan es juguen els 43 minuts restants. Tot en una jornada en què dels rivals directes del Sabadell només ha guanyat l’Intercity

CE Sabadell: Ortolà; Adan, Molina, Morgado, Pujol; Altimira, Sala, Corbalán; Astals, Cristian Herrera, Pau Víctor.
UD Logroñés: Daza; Attipoe, Markel, David Fernández, Eudald; Sierra, Carlos Ramos, Boubacar; Menudo, Obeng, Clau Mendes.
Àrbitre: Bestard Severa (Balear). TG: Attipoe.
Gol: 1-0, m.46: Cristian Herrera.

CLASSIFICACIÓ (via SofaScore)
Clasificación ofrecida por SofaScore LiveScore

Foto portada. L’àrbitre Bestard Severa abans de la suspensió. Autora: Sendy Dihor