El Sabadell també guanya el ‘minipartit’ amb un nou gol de Cristian Herrera

El Sabadell ha guanyat també els 43 minuts pendents contra la UD Logroñés en un partit que es va suspendre el 26 de febrer amb 1-0 després de la tromba d’aigua que va caure a l’Estadi. Si aquell dia Cristian Herrera va marcar un golàs des de mig del camp, de nou ha repetit, en un gol més terrenal per fer el 2-0 en un plàcid triomf. La victòria suposa donar un salt a la classificació i pujar fins als 35 punts – a cinc del descens, que marca ara mateix Atlético Baleares i Real Unión d’Irún.

Els pitjors presagis s’han confirmat respecte a Alex Sala, lesionat a Bilbao i que no podrà jugar en les següents jornades. Tampoc ho ha fet Altimira mentre que Alex Gualda quedava a la banqueta. Raúl Baena ha tingut el protagonisme al mig del camp.

El minipartit ha tingut una prespencia de 3.026 espectadors a l’Estadi. Autor: C.Díaz

La UD Logroñés ha tingut un primer rampell de perill en l’inici del minipartit però han demostrat perquè són el tercer pitjor equip de la categoria. I a més amb dos ex com són Xavi Boniquet i Eudald Vergés.

La primera i a dins

En canvi, el Sabadell ha decidit el partit en la primera ocasió que ha gaudit. Gran passada a l’espai per Moha Keita amb assistència enrere perquè Cristian Herrera fes el 2-0 al minut 57. Les xifres d’Herrera amb cinc gols en menys de dos mesos el converteixen en el pitxitxi de l’equip amb els mateixos gols que Pau Víctor.

Un parell de fora de jocs mal anul·lats, primer al Sabadell i després als de La Rioja, han estat les úniques ocasions per ressaltar. Dissabte, el Sabadell repetirà a casa contra el Barça At, també a les 19 hores.

CE Sabadell: Ortolà; Adan (Carrión, m.70), Pau Resta, Molina, Morgado; Corbalán, Baena, Astals, Pau Víctor (Gualda, m.85) Cristian Herrera (Dieste, m.85), Moha Keita (Vladys, m.90)
UD Logroñés: Daza; Attipoe, Markel Lozano, David Fernández, Eudald, Algarra, Xavi Boniquet, Rufo, Pinchi, Doncel, Clau Mendes.
Arbitre: Bestard Severa. TG Attipoe i Markel Lozano
Gols: 1-0, m.46: Cristian Herrera; 2-0, m.57: Cristian Herrera

CLASSIFICACIÓ (via SofaScore)
Clasificación ofrecida por SofaScore LiveScore

Foto portada: Moha Keita i Cristian Herrera celebrant el 2-0. Autor: Crispulo Díaz