El Sabadell no troba el camí de la victòria

552 dies després, la Nova Creu Alta ha tornat a acollir un partit de lliga amb públic a les seves graderies. Des d’aquell llunyà 1 de març del 2020, el Sabadell no disputava tres punts amb la seva afició a l’estadi. Va ser l’últim compromís de la temporada de l’ascens, quan el conjunt arlequinat no va passar de l’empat a un davant el Llagostera. Avui, els d’Antonio Hidalgo han empatat a zero en la primera visita de la Real Balompédica Linense a la ciutat des de l’any 1954.

El Sabadell es retrobava amb la seva afició en lliga any i mig després i ha arrencat dominant el partit. Jacobo ha pogut donar el primer ensurt de la tarda en el minut 8, quan ha tret un xut llunyà massa tou. A partir d’aquí, tot i que la intensitat s’ha mantingut alta, les ocasions han desaparegut. No han tornat fins al 38 amb rematada de cap de Néstor Querol que s’ha escapat per sobre del travesser. Tot seguit ho ha intentat Jacobo, que no ha arribat a connectar amb la pilota. Just abans del descans, el Linense ha estat a punt d’avançar-se, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc després d’un xut al pal de Koroma.

Canvis buscant més perill

En la represa, el poc perill en atac ha provocat la reacció d’Hidalgo, que ha fet debutar Kaxe. Moha ha marxat en el minut 56. Només sortir, el basc ha fregat una rematada dins de l’àrea que podria haver estat l’1-0. La Balona ha contestat poc després amb una arribada perillosa a l’àrea de Kike Royo que ha acabat amb un tir creuat de Koroma. En el 70 ha arribat l’ocasió més clara del partit. En la sortida d’un servei de cantonada, Kaxe ha enviat la rematada al pal i l’esfèric s’ha resistit a entrar a la porteria tocant l’altre.

Facu ho ha provat des de lluny poc després, però el seu xut ha marxat directament fora. El Sabadell ho ha intentat, però les ocasions no han arribat. Ñito ha emmudit l’estadi a cinc minuts del final amb un tir que sortit a pocs centímetres del travesser. L’acció polèmica ha arribat en l’afegit, quan l’àrbitre ha assenyalat una falta alhora que l’equip arribava a l’àrea rival amb clar avantatge. Al final, empat a zero agredolç a la Nova Creu Alta i segon empat consecutiu en dues jornades de lliga.

CE Sabadell: Kike Royo, Óscar Rubio, Aleix Coch, César Morgado, Alfred Planas, Facu García, Ramón Folch (Boniquet, 68′), Diego Caballo (Dani Sánchez, 83′), Jacobo González (Aarón Rey, 68′), Néstor Querol i Moha Ezzarfani (Kaxe, 56′).
RB Linense: Nacho Miras, Loren, Morente, Jesús Muñoz, Víctor Mena, Aly Coulibaly (Bandaogo, 72′), Masllorens, Koroma (Leandro, 91′), Ñito, Dorrio i Gerard Oliva (Cham, 83′).
Gols:
Àrbitre: Mateo Busquets Ferrer (balear). Ha amonestat els locals Morgado, Facu, Aarón i els visitants Pedro Lorenzo, Nacho Miras, Masllorens, Jesús Muñoz.
Estadi: Nova Creu Alta. 2.575 espectadors.

Foto portada: Kaxe en l’ocasió més clara del partit. Autor: CES.