El Sabadell perd davant un Logroñés que ha jugat una hora amb 10 jugadors

El Sabadell ha perdut 1-2 davant la SD Logroñés en un partit on ha desaprofitat el fet de jugar durant 66 minuts amb un jugador més al camp. La feblesa defensiva continua instal·lada i els de La Rioja ho han aprofitat amb dos gols en tres ocasions. Manel Martínez, desaprofitat a la banqueta durant la primera part, ha donat esperances amb el seu gol al minut 77, però aquest cop no hi ha hagut miracle al 95 com va passar davant Osasuna Promesas.

La gran millora que va tenir el Sabadell a El Toralín amb l’empat davant la Ponferradina, s’ha esvaït aquesta jornada amb una dolorosa derrota contra la SD Logroñés. Els visitants han sabut jugar les seves cartes amb 11 jugadors, amb el 0-1 i amb 10 amb una defensa numantina i contracops que han deixat en evidencia la tàctica de l’equip de Miki Lladó. Per oportunitats, el Sabadell ha tingut més, però els gols no es mereixen, es fan i les defenses també juguen.

El partit ha començat amb la pilota anant d’una porteria a una altra. La prova més gran ha passat al minut 12. Cristian Herrera s’ha plantat davant Iru, però no ha arribat a rematar quan l’ocasió era clara. El Logroñés ha recuperat la pilota i ràpidament Jordi Escobar s’ha plantat davant d’Adrián Ortolá, driblant-lo i marcant a porteria buida.

Nando ha repetit com a titular pero sense sort en atac. Autora: Sendy Dihor

Al minut 17, David Astals ha fet l’única rematada entre els tres pals, a la primera part, amb un xut des de 30 metres que s’ha enverinat i ha desviat a córner el meta Iru. Els arlequinats van tornar a crear perill a pilota aturada, entre faltes laterals i córners, però sense la precisió d’anteriors jornades.

El Logroñés amb 10 des del minut 30

Els de La Rioja s’han ficat en problemes a la mitja hora quan Rubén Rubio va ser expulsat amb vermella directa després d’un fort cop sobre l’exjugador de la SD Logroñés, Pablo Monroy. Tot i el domini local, el conjunt de Las Gaunas creava més perill. Especialment al minut 42, quan Escobar s’ha plantat sol davant Ortolá, però aquesta vegada el meta local ha evitat amb el peu el possible 0-2. El Sabadell ha tirat 45 minuts.

Rubio ha estat expulsat a la mitja hora: Autora: Sendy Dihor

Al descans, Manel Martínez -fonamental en aquest equip- ha entrat per Nando i el Sabadell ha fet un pas endavant que no s’ha traduït en el marcador malgrat les dues grans oportunitats que ha tingut. Primer Iru ha salvat miraculosament una rematada de Monroy. Després el travesser ha trontollat amb un xut llunyà d’Alex Gualda.

Sense control

Miki Lladó ha tret a un defensa, Juanmi Carrión, i ha donat entrada al davanter Vladys. La tàctica arriscada s’ha girat en contra de seguida. Óscar ha sortit corrent des del seu camp i ha arribat sol davant Ortolá, a qui ha batut per sota les seves cames. Un 0-2 al minut 69 que ha fet mal.

Manel Martínez ha donat esperances amb 1-2. Autora: Sendy Dihor

El Sabadell s’ha ficat al partit al minut 77 amb una rematada de cap de Manel a centrada de Vladys. El ‘9’ va tenir una ocasió davant Osasuna B i va marcar. Avui ha tingut una altra i també ha anotat. Indispensable.

L’últim quart d’hora ha estat un intent constant contra un rival que es defensava numantinament. Marcos Baselga, que avui no ha tingut el seu dia, ha fallat quan ja es cantava el 2-2. També s’ha exclamat al 95 amb un xut creuat de Cristian Herrera.