Una imatge del Sabadell - Murcia del 12 de març de 2023. Autora: Dihor.

Sabadell i Murcia s’anul·len en el festival de l’àrbitre De Ena Wolf

Alonso de Ena Wolf s’ha convertit en el protagonista del partit entre Sabadell i Múrcia. Un partit que ha acabat com ha començat. Sense gols. Això sí, pel camí, l’àrbitre aragonès s’ha encarregat de posar els ingredients per ser el protagonista. Al quart d’hora no ha xiulat un penal sobre Alberto Fernández. Amb ell, ha començat el festival de targetes. Onze en total: set pels arlequinats i quatre pels murcians. La millor notícia és que el Sabadell seguirà fora del descens.

L’entrenador Miki Lladó ha tornat a la banqueta després de complir els dos partits de sanció. Probablement, aquesta setmana vinent es sabran els que complirà per les seves declaracions contra l’àrbitre Lax Franco a Elda. Álex Gualda ha estat la principal novetat a l’onze en una convocatòria amb sis baixes i amb Cristian Herrera, tocat, a la banqueta. El Sabadell ha tingut un bon inici amb un 5-3-2 com a esquema. Álex Sala s’ha situat entre els centrals i per davant, Alberto i Pau Víctor han estat el duet ofensiu.

La polèmica ha arribat al quart d’hora en una caiguda d‘Alberto Fernández, que la televisió ha significat com a penal. A Primera RFEF no hi ha VAR òbviament. Alberto ha estat el millor, i un xut seu de falta ha estat la millor ocasió arlequinada en una gran i única acció del porter Joao Costa.

El Murcia, equip que ocupa zona de play-off ha gaudit del domini amb el veterà Pedro León com a capità. Això sí, només un xut enverinat que ha aturat en dos temps Ortolà com a única intervenció.

Herrera vist i no vist

La segona part ha començat amb més domini visitant però sense gaire perill més enllà de xuts llunyans. Cristian Herrera ha entrat a l’hora de joc per Alberto. Només entrar ja ha rebut una trompada i poc després ha rebut un fort cop que ha acabat en substitució a cinc pel final. Ha estat el debut de l’ucraïnès Vladys Kopotun que ha entrat acompanyat per Raúl Baena. Abans havia entrat Dieste.

El festival arbitral ha tret del partit als dos equips amb cada entrada com a targeta groga pel Sabadell – set per quatre dels murcians-. Un 0-0 marcat pel penal no assenyalat i les poques ocasions. Cal remarcar la gran entrada a l’Estadi amb més de 4.000 espectadors.

CE Sabadell: Ortolà; Adan, Molina, Alex Sala, Morgado, Pujol; Altimira (Dieste, m.70), Corbalán (Baena, m.85), Alex Gualda; Alberto Fernández (Cristian Herrera, m.60) (Vladys, m.85), Pau Víctor
Real Murcia: Joao Costa, Alberto González, Sola, Rueda (Romera, m.70), Galindo (Alberto, m.70), Toril (Ganet, m.70), Pedro León, Julio Gracia, Iñigo, Arnau Ortiz (Carrasco, m.84), Burón (Vega, m.76)
Arbitre: De Ena Wolf (Aragó): TG: Alberto, Alex Gualda, Morgado. Alex Sala, Corbalan, Baena, Pau Víctor/Romera, Ganet, Javi Rueda, Julio Gracia
Incidències: 4.167 espectadors.

CLASSIFICACIÓ (via SofaScore)
Clasificación ofrecida por SofaScore LiveScore

Foto portada: Sergi Altimira ha estat molt actiu durant els 70 minuts. Autora: Sendy Dihor