Taina SBD Nord i CE Sabadell, entre els millors de les finals de futbol inclusiu

El futbol inclusiu ha celebrat les finals de la temporada a la Lliga Weleague 7. Dos equips de la nostra ciutat van ser entre els 33 equips de Primera, Segona, Tercera i Quarta Divisió de Catalunya que van prendre-hi part. El Taina Sabadell Nord es va proclamar campió de Primera mentre que el primer equip del CE Sabadell va ser segon a Segona i el ‘B’ sisè a Tercera.

Guanyar un títol està bé, però encara és més important tot el que guanyen a cada entrenament, a cada partit, a cada estona que passen junts totes les persones que participen en el futbol inclusiu. En aquest cas parlem de la competició final de temporada i el que significa aquesta competició.

L’Associació de familiars de persones amb discapacitat intel·lectual de Gavà, ADISGA, en col·laboració amb la Fundació Fedemar Gavà va organitzar el passat diumenge la fase final de la Lliga Weleague 7 de futbol inclusiu. El seu objectiu és facilitar la pràctica de l’esport i altres activitats de lleure a les persones amb diversitat funcional i així conscienciar que tothom pot fer les activitats que desitgi. Des de la Weleague 7

El FC Taina Sabadell Nord, equip de diversitat funcional i també intel·lectual, es va proclamar campió de la lliga regular de Primera amb un total de 40 punts amb 12 triomfs, un empat i dues derrotes. El Torrebaró va ser segon amb 35. Per la seva part, el CE Sabadell A va quedar subcampió de Segona després de jugar la final contra l’Insercor Cornellà amb un resultat advers de 4-2. El Sabadell B va ser sisè a la classificació final de Tercera.

El CE Sabadell ha participat amb 2 equips de futbol inclusiu. Autor:CES

Tot plegat, el Sabadell també va participar el passat cap de setmana al torneig solidari ‘Champions for Pedrito’ a L’Hospitalet per recaptar fons per un noi que pateix la malaltia minoritària.

El dissabte 1 de juliol, es disputarà al camp de la UE Sabadellenca, el ja tradicional torneig de futbol solidari per recaptar fons per un noi que pateix una malaltia minoritària.

Foto portada: Taina Sabadell Nord, campió de futbol inclusiu. Autor: Taina