Escola Pia

Golejades a la jornada 8: victòria de la Pia i derrota del Club

• L’Escola Pia recupera el camí de la victòria amb un gran Dani Castro (7-2).

• El Club Natació segueix encadenant derrotes amb un contundent 7-1 a Ripollet.

L’Escola Pia goleja a l’Esparreguera i segueix líder de la categoria de bronza del futbol sala. El Club Natació Sabadell rep una contundent derrota a Ripollet tot i fer un bon partit.

El conjunt de Pedro Donoso tornava a jugar a casa, després de l’empat a La Floresta, en busca de sumar novament els 3 punts. Contra un Esparreguera en zona de descens, tot ha començat de cara pels locals. Jordi Sardà en una gran jugada individual per la banda ha provocat que Oscar es fes a la seva porteria l’1 a 0 als 2 minuts de joc. Només dos minuts més tard, Sergi Ruiz ha aprofitat un rebot per fer a plaer el 2 a 0. Amb el marcador desfavorable, els esparreguerins han tingut molts problemes per treure la pilota controlada, fruit de la intensíssima pressió a camp contrari dels de Can Colapi. Una pressió comandada per Dani Castro, que al minut 8 ha vist recompensat el seu esforç defensiu en recuperar la pilota a la frontal i amb una gran vaselina ha fet un gol d’escàndol que ha posat de peu a tot el pavelló. 3 a 0 i inici de partit excel·lent dels sabadellencs. Monòleg dels de Pedro Donoso que han pogut transformar més gols. Primer Jordi Sardà, que ha fallat a porta buida i després Alex Germán, que en dues ocasions ha vist com la seva rematada no ha trobat porteria. A falta de només 1 minut pel descans però, els col·legials han tornat a sumar. De nou Dani Castro, excel·lent en la pressió, ha robat a camp contrari i ha deixat el gol fet a Jordi Torras. No content amb el partidàs que estava fent fins al moment, el 10 de l’Escola Pia s’ha tornat a inventar un altre jugada espectacular driblant al porter i, sense angle, ha culminat la maneta i el segon gol particular. A falta d’1 segon per al descans, en una gran jugada d’equip els visitants han pogut retallar distancies gràcies a Adrián.

Amb 5 a 1, la segona part ha tingut pocs al·licients. Tot i així, l’Esparreguera ha sortit molt ordenat i ha creat algunes ocasions al contraatac. Una d’elles l’ha salvat sota pals Santi Sardà quan Santi Bertolín ja estava venut. Amb el pas dels minuts, però, els de Pedro Donoso s’han tornat a fer els amos i senyors del partit i han arribat més gols. El sisè l’ha transformat Carles Comadran en aprofitar un rebot del pal després d’una jugada individual d’ell mateix. El 12 de l’Escola Pia, molt fi aquesta temporada, es converteix amb aquest gol en el màxim golejador de l’equip amb 8 gols en 8 partits de lliga. Marc Pagès ha tancat la golejada en rematar un xut de falta de Jordi Torras. A falta de 7 minuts els visitants han vist com el 2 pujava al marcador gràcies a un gol en pròpia porteria entre els germans Sardà. A falta d’1 minut, Dani Castro hagués pogut firmar el hat-trick però la rematada ha sortit fregant el pal. 7 a 1, golejada, liderat i de nou, pel camí de la victòria. Els de Pedro Donoso recuperen a més un Dani Castro que, finalment, s’ha desfet de les molèsties a l’abductor i ha pogut rendir al cent per cent. L’Escola Pia segueix líder amb el Marfil Santa Coloma, tots dos amb 22 punts. El diumenge que ve, visita complicada a la pista del Bar Mi Casa.

El Natació Sabadell cau a Ripollet, tot i fer un bon partit (7-1)

En una pista complicada com Ripollet els de Jordi Nobau han sortit a controlar la pilota. Al minut 2, però, fruit d’un rebot ha arribat el primer gol local obra d’Oscar. Tot i l’1 a 0 els de Sabadell han seguit arrancant la possessió als de Ripollet. Malgrat la bona estructura, al minut 6 després d’una errada defensiva visitant ha arribat el segon local i un minut més tard, fruit d’una errada del porter visitant Álex Marcos el tercer. Tot i el poc joc local les contres han deixat un marcador molt desfavorable pel interessos nedadors. Tot i així, els de Nobau no han tirat la tovallola i han fet una passa més endavant. Amb més intensitat i pressionant al Ripollet al seu camp han arribat els millor minuts del Club Natació, però en un contraatac ha arribat de nou, un altre gerro d’aigua freda. En un contraatac que els visitants haguessin pogut evitar amb una falta, Antonio ha fet el quart. Un 4 a 0 molt dolorós pels de Sabadell. Tot i així, abans d’arribar al descans, el màxim golejador dels visitants, Aitor Rodríguez, en una recuperació pròpia, ha retallat distàncies fent el 4 a 1.

A la segona part, el poc encert visitant de cara a porteria ha sentenciat el partit. El Natació Sabadell ha sortit molt endollat i ha creat diverses ocasions clares per seguir retallant distàncies però ha fallat la punteria. Una punteria que, novament, ha afinat el Ripollet que al minut 31 ha transformat el cinquè de la mà de Yeyo i ha sentenciat el partit. Amb un clar 5 a 1, els visitants han seguit competint però ja sense opcions i a pocs minuts del final dues contres han acabat de rematar als de Nobau amb el 6 i el 7 a 1 definitiu. Derrota complicada pel Club Natació, que el deixa a la cua de la classificació en solitari i a 4 punts del penúltim classificat, l’Esparreguera.

Club Esportiu Escola Pia 7 – 2 Club Futbol Sala Esparreguera

CE Escola Pia: Santi Bertolín, Carles Comadran, Sergi Ruiz, Dani Castro, Oriol Comadran, Jordi Torras, Jordi Sardà, Santi Sardà, Marc Pagès, Alex Germán, Toni Zapata, Jordi Font.
CFS Esparreguera: Adrian Vega, Kevin Herrero, Carles Cantón, Gerard Aceña, Miki Arias, Oscar Vega, Edu Allende, Fran Carmona, Xavier Gasulla, Artur Reynes, Oscar Campa
Gols: Oscar Vega (p.p.)(1-0, min. 2), Sergi Ruiz (2-0, min. 4), Dani Castro (3-0, min. 8), Jordi Torras (4-0, min. 18), Dani Castro (5-0, min. 19), Adrian Vega (5-1, min. 19), Carles Comadran (6-1, min. 25), Marc Pagès (7-1, min. 30), Santi Sardà (p.p.)(7-2, min. 32).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Marc Pagès i Santi Sardà, tots dos de l’Escola Pia.

Futbol Sala Ripollet 7 – 1 Club Natació Sabadell

FS Ripollet: Isaac, Yeyo, Oscar, Manel, Toni, Héctor, Ivan, Barceló, Fran, Jesús, Antonio.
CN Sabadell: Marc Torras, Álex Marcos, Pep Girvent, Jordi Lozano, Aitor Rodríguez, Arnau Casabón, Jaume Figueras, Marc García, Arnau Huguet, Pau Puigdomènech.
Gols: Oscar (1-0, min. 2), Jesús (2-0, min. 6), Jesús (3-0, min. 6), Antonio (4-0, min. 17), Aitor Rodríguez (4-1, min. 19), Yeyo (5-1, min. 31), Manel (6-1, min. 38), Antonio (7-1, min. 39).
Incidències:

Foto portada: celebració del segon gol de Dani Castro, en l’Escola Pia – Esparraguera. Autor: C.Domènech.