Gran remuntada i victòria del Centre d’Esports a Huelva

• El Sabadell encadena la seva segona victòria consecutiva fora de casa i la quarta seguida.

• El gol del japonès Sotan Tanabe ha posat de cara el marcador per els vallesans.

Important vicòria dels arlequinats aquesta tarda a el Nuevo Colombino de Huelva davant el Recre. El conjunt entrenat per Miquel Olmo ha remuntat un gol en els primers compassos del partit. Tres punts aconseguits amb el ‘toc’ arlequinat, el patiment fins al final.

El Sabadell saltava al terreny de joc amb la seva tercera equipació a pel partit. Però s’ha trobat amb un plantejament per part del ‘Recre’ que no ha deixat arribar amb sort als arlequinats. Poques ocasions per part dels dos equips en tot el primer temps. Al cap de 13 minuts de joc, Montoro ha fet el primer gol del matx superant Nauzet en la primera ocasió dels de Barjuan.

El Sabadell ha seguit jugant valent, però no ha tingut sort en les poques oportunitats que ha tingut. Tampoc el Recreativo les ha materialitzat. A falta d’un minut per acabar el primer temps, una entrada dura al japonès Sotan Tanabe comesa per Montoro, autor de l’únic gol del partit, ha estat expulsat amb vermella directa. Una acció que deixaria el partit molt obert de cara a la segona meitat.

Repressa d’eufòria i infart

La segona part ha guardat la millor versió del partit. Des del primer minut el Sabadell ha sortit a remuntar el partit. I així ha estat: Arteaga, Collantes, Sotan ho han provat però entre el porter i els travessers ho han impedit. Els arlequinats amb superioritat numèrica han dominat el partit bolcats al atac, amb un Recreativo que necessitava aquests tres punts per mantenir-se en la zona alta que s’ha tancat esperant sortir a la contra, i ha gaudit d’oportunitats per tancar el partit, però un Nauzet encertat ha evitat la sentència recreativista.

Miquel Olmo continua amb grans números com a 'míster' arlequinat. Autor: LFP

El rellotge anava passant ràpid pel Sabadell, fins que Kiko Olivas ha fet el gol de l’empat després d’uns rebots dins l’àrea. Aquest gol ha estat clau per seguir creient en la remuntada. L’entrada de Raul Tamudo ha donat més joc ofensiu al Sabadell. El de Santa Coloma les ha tingut però no ha pogut ampliar el seu compte personal. Qui no l’ha ampliat però si l’ha encetat ha estat el japonès Sotan Tanabe, que ha fet el seu primer gol, un gol molt important per les aspiracions del Sabadell. El marcador feia un gir total amb la victòria a favor dels visitants. Abans d’acabar el partit tots dos equips han gaudit de més ocasions de gol, uns per rematar el partit i altres per aconseguir un punt. Sense encert per sort pels locals.

El Sabadell tanca la jornada amb 30 punts, els mateixos que la temporada passada amb Lliuís Carreras al final de la primera volta. I ho fa en una posició còmoda en la molt igualada Liga Adelante d’aquest any. Tot obert per a la segona volta i molt millors sensacions que no unes poques setmanes. El proper partit serà diumenge que ve al camp del Malloca (17:00h).

Recreativo: Cabrero; Cifu, Zamora, Morcillo (Linares m. 78), Fernando Vega; Montoro, Jesús Vázquez, Jorge Larena (Álvaro Antón m. 60); Arana, Joselu, Ezequiel.
Sabadell: Nauzet; Carlos Hernández, Martí Crespí, Kiko Olivas, Toni Lao (Tamudo m. 60); Collantes (Olmo m. 88), Llorente, Longas, Arteaga (Edgar m. 82) ; Sotan i Aníbal.
Gols: 1-0. Montoro (m. 15); 1-1. Kiko Olivas (m. 73); 1-2. Sotan (m. 84)
Àrbitre: Lesma López (Madrileny). T. grogues per Zamora, Jorge Larena; Llorente, Aníbal.Vermella directa a Montoro en el 43.
Incidències: Nuevo Colombino. 7.121 espectadors. Minut de silenci per el conseller albiazul Miguel Ángel López Tarruella i per la mare de Linares, María Colera.