Lolo Raya. Jesús Rueda i el seu fill (Fioto.J.Sànchez)

Jesús Rueda ‘Betis’ s’acomiada amb derrota després de 305 partits a la UE Sabadellenca

L’entrenador de la UE Sabadellenca, Jesús Rueda ‘Betis’, s’ha acomiadat per motius personals de la banqueta amb una derrota per 0-4 davant el Molletense. ‘Betis’ i el seu inseparable ‘Lolo’ Raya (a l’esquerra a la foto principal) marxen amb 305 partits dirigits i amb l’estima del futbol de la ciutat. Tot en una jornada que ha vist l’empat a 1 del Sabadell Nord davant el Sant Just (Primera Catalana). A Segona, setena victòria seguida del Sabadell B (6-0) davant el Gironella i els empats de Tibidabo (3-3 davant el Calaf) i del Can Rull RT (1-1 al camp del Natació Terrassa).

La notícia al futbol local era avui al municipal de la zona Sud. Jesús Rueda ‘Betis’, tal com diu la mateixa Sabadellenca, és l’home més important en les dues dècades d’història de l’entitat. Després de 305 partits deixa l’equip per estar més amb la seva família. Jugadors i afició tenien moltes ganes de dedicar-li el triomf, però el rival també juga. El Molletense ha marcat tant el 0-1 com el 0-2 a l’inici de cada part. I quan més a prop estaven els sabadellencs de marcar un gol, arribava un contracop visitant per augmentar el compte amb el 0-3 i el 0-4.

Aquesta rematada de Tunkara s’ha estavellat al pal. Era el possible 1-2 (Foto. J.Sànchez)

Eren moltes les ganes, com les d’Oriol Rodríguez, un dels jugadors claus a la seva trajectòria i que s’ha lesionat a la primera part. També s’ha acostat Adrián Hernàndez, portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Sabadell i que va debutar com a futbolista substituint a ‘Betis’ a la seva etapa al Sabadell Nord. Ara la Sabadellenca, penúltim del grup cinquè de Segona Catalana, tindrà un nou entrenador per afrontar el que resta de temporada.

Empat del Sabadell Nord

A Primera Catalana, el Sabadell Nord ha empatat a 1 davant el Sant Just, al Municipal de Ca n’Oriac. Iker Vaquera ha marcat l’1 a 0 pels arlequinats al minut 20 de la primera part. A l’inici del segon temps, ha empatat el Sant Just. Els visitants han tingut com a un dels jugadors destacats el seu porter, el sabadellenc Iker Camacho. El seu pare Isma ha jugat molts anys al Llano. L’equip de Pablo Becerril és penúltim amb set punts.

El Sabadell B segueix com un tro

Al grup quart de Segona Catalana, el Sabadell B continua amb les seves golejades. Aquesta setmana amb un 6-0 davant el Gironella amb gols de Bustamante (2), Carles, Moha, Piñol i Ramoneda. El líder té 21 punts – amb set victòries seguides – sis més que el segon classificat. Per la seva part, el Tibidabo Torre Romeu ha empatat a 3 a casa davant l’Avià. Els visitants guanyaven per 1-3 a l’inici del segon temps, amb 1-1 de Dani al primer temps. La rauxa local amb els gols de Sergi JuradoFran Espinosa els hi ha permet treure un punt al final. També ha puntuat el Can Rull RT que va empatar a 1 davant el Natació Terrassa. Manolo Morillo de penal va marcar el gol sabadellenc al minut 43 i tres després han igualat els egarencs. Tant Tibidabo com Can Rull són a la zona mitjana amb 10 i 11 punts respectivament.

Foto portada: Lolo Raya i Betis, aquest diumenge. Autor: J.Sánchez.